Thursday, November 16, 2017

# hebahan

PROJEK BEG SEKOLAH 3 -Bagi Sesi Persekolah 2018

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Projek Beg Sekolah Kembali lagi.Actually Projek Beg sekolah ni dah lama dah buat.Cuma kita ni kurang kesedaran untuk menderma.So why not suku,rasa bukan setengah,suku pun tak sampai,dari gaji kita tu,kita menyumbang ke arah kebaikkan.Derma tu kan satu perkara yang berfaedah.
Rakan blogger aku iaitu Puan Hernee,adalah salah seorang Focal person(FP) bagi PROJEK BEG SEKOLAH sedang mencari mereka-mereka yang sudi menyumbangkan sedikit wang untuk mereka yang memerlukan.Fokus Projek beg sekolah ini ialah untuk mencari dana dan mengagihkan beg-beg kepada murid-murid yang layak sama ada di peringkat sekolah rendah atau menengah.
Untuk maklumat lanjut boleh rujuk laman facebook  korang boleh layari facebook link di bawah

PROJEK BEG SEKOLAH

Sama-samalah kita membantu untuk mereka yang kesusahan ini.RM30 mungkin kecil nilainya pada kita,tetapi tidak pada mereka.Mereka sangat-sangat memerlukan sumbangan seperti ini untuk masa depan mereka.
Mungkin kita tak sedar,dikala kita mengeluh susah,tetapi diluar sana,lebih ramai yang lebih susah sehingga anak-anak terpaksa memakai beg plastik sahaja ke sekolah.


Dan,kepada korang yang ingin menyertai Sukarelawan Projek Beg Sekolah,sila lihat di bawah ni ye.

.
Dengan 1 beg, kita bawa 1000 senyuman kepada mereka.
.
Ayuh bantu kami
Kami sangat perlukan sumbangan anda!
Berapapun nilainya, kami terima
Sumbangan boleh disalurkan ke akaun Maybank 566010623957 di atas nama Pertubuhan Projek Beg Sekolah.
Anda boleh whatsapp atau PM saya untuk:
1) hantarkan bukti sumbangan seperti resit bank (untuk laporan saya nanti)
2) detail murid yang anda rasakan berpotensi dan  layak untuk menerima sumbangan ini (sekitar Gelang Patah, Iskandar Puteri, Skudai)
3) bertanyakan apa-apa soalan tentang projek ini.
Jom bantu saya sebarkan mesej ini. Terima kasih.
Hernee | 014-6106331
Focal Person Gelang Patah
Projek Beg Sekolah 3
Moga kita sentiasa dimurahkan rezeki untuk membantu mereka yang memerlukan..Insyallah

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

3 comments:



Follow Us @aida_yusof81