Tuesday, November 14, 2017

# tentang product

SweetRoyale Stevia Sweetener untuk mereka yang utamakan kesihatan

Assalamualaikum
Sweet Royale Stevia Sweetener untuk mereka yang utamakan kesihatan | Ramai sekarang ni yang dah mula sedar akan penjagaan kesihatan.Pengambilan makanan juga dititikberatkan.Selain itu,ada juga yang mengambil inisiatif untuk mengelakkan pengambilan garam dan gula dan menggantikan dengan manisan Stevia.

Apa itu Stevia

Stevia adalah pemanis semulajadi daripada tumbuh-tumbuhan.Stevia berasal dari keluarga bunga matahari atapun nama saintifiknya Astereacea.Stevia yang digunakan sebagai pemanis gula semulajadi adalah Stevia daripada species Stevia Rebaudiana.



SweetRoyale adalah pemanis stevia yang diadun rapi menjadikan ia sesuai untuk mereka yang gemarkan rasa manis seakan gula tanpa kalori.Gunakan pemanis  SweetRoyale dalam apa juga hidangan kegemaran korang.Setiap 2 gram SweetRoyale memberikan kemanisan setara 2 sudu teh gula. SweetRoyale Stevia Sweetener ni boleh di masukkan dalam bancuhan air panas dan sejuk.So korang tak perlu risau kalau dalam air sejuk,ia memang cepat larut.
Antara kandungan yang terdapat di dalam SweetRoyale Stevia Sweetener adalah:-
Eryhritol,Xylitiol,Stevia,Agen anti pergerakkan sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan dan Oligofruktosa.


KEBAIKKAN SWEETROYALE STEVIA SWEETENER

  • SweetRoyale ialah pemanis berasaskan stevia yang menggabungkan bahan-bahan terpilih untuk memberikan rasa yang manis seperti gula tetapi rendah kalori.
  • Setiap 2 gram SweetRoyale menawarkan rasa manis seperti 2 sudu teh gula.
  • Diformulasikan oleh pakar-pakar yang diiktiraf serta ujian makmal dengan penuh terperinci.
  • Formula yang diperbaharui menggunakan gred stevia yang lebih tinggi bagi rasa yang unik dan kurang pahit.
  • Antara yang murah dan mampu dimiliki dan mudah di bawa kemana-mana.
  • Diperkenalkan dalam bentuk serbuk seperti gula,bukan cecair bagi mengatasi masalah kontaminasi.
  • Disahkan halal oleh JAKIM,No Halal:MS1500:2009,1071-02/2017






Di dalam satu kotak SweetRoyale Stevia Sweetener ni mengandungi  40 Sachet  dan setiap sachet mengandungi  2 gram iaitu.Satu Sachet pun dah rasa manisnya tau.Artis pun dah gunakan SweetRoyale Stevia Sweetener ni tau..Hah..nak tau siapa yang guna ni?






 Lihat sahaja Sharifah sakinah dan Scha al-yahya pun menggunakan SweetRoyale Stevia Sweetener ni.Memang sangat bagus untuk mereka yang nak kurus.Biasalah sesiapa sahaja yang yang nak kurus kenalah cut gula dan garam dalam kehidupan harian.


So untuk korang yang ingin mendapatkannya boleh dapatkan di Farmasi Royal Pharma di Store Location seperti di bawah



Ataupun kalau korang rasa tak boleh nak ke store location mereka,boleh je beli secara online.Kalau aku perhatikan SeetRoyale Stevia Sweetener ni dah ada di  Online shopping di Lazada,11 Street dan Shopee tau.Hah..korang bolehlah riki-riki eh
Ataupun korang boleh terus ke website RoyalePharma untuk pembelian




HARGA
Rm17 (beli secara Offline)
RM15.90(beli secara online exclude Postage)




Untuk sekarang ni tengah ada promosi
Buy 3 at RM50 and free 1 box

Hah..berbaloi kan.So cepat grab sebelum promosi diorang berakhir ye.

Maklumat lanjut mengenai SweetRoyale Stevia Sweetener ni

Website

Facebook

Instagram



Jom mulakan kepada kesihatan yang lebih baik







Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Hmm ... sejak wife tak galakan stevia untuk kencing manis, saya dah stop ambil secara direct. :) ada kesan sampingan juga kalau consume secara berterusan.

    ReplyDelete
  2. Baru tahu ni. Boleh la kami try. Nak cut sugar juga lepas bersalin nanti, tapi tak nak drastik sgt sebab cepat hypo. Thank you.

    ReplyDelete
  3. rabia dah operation jantung berlubang ni boleh makan tak?

    ReplyDelete
  4. Pemanis Stevia boleh ganti gula tebu untuk mereka yang ada diabetis.

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81