Family Time di Meow-Velous Park,Eco Tropics Kota Masai Johor - Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, December 12, 2017

Family Time di Meow-Velous Park,Eco Tropics Kota Masai Johor

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Bila kehadiran cuti sekolah ni,makanya banyaklah kenduri kendara yang perlu dihadiri kan.So Sabtu lalu,kami memenuhi jemputan kahwin yang diadakan di Dewan PIS Pasir Gudang.


So,lepas pada tu,and sebelum tu pun dah decide nak ajak anak-anak tengok kucing yang berkeliaran di Eco Tropics berdekatan dengan rumah kami.So..lepaskan bebudak ni semua,mak pak selfie...heheheh..

Tiket boleh dapatkan secara percuma di website eco Tropic ni tau.Just isi form dalam tu,and bila dah berjaya fill up,terus scan barcode di borang tadi.So dah boleh masuk.Bila masuk dalam tu,banyaklah kucing-kucing comel yang mengada-ngada memanggil-manggil budak berdua ni.Especially si kakak,bakal jadi blogger ni,kah²,sebab setiap kali pergi kemana-mana,dia akan suruh ambil gambar dia.So Handphone umi memang penuh dengan gambar dia .

Actually,Eco Tropics Gallery ni diadakan sebab pemaju ada menjual rumah di sini.So Kalau korang berminat dan mampu untuk membeli rumah dengan harga yang tinggi tu,why not kan.Boleh la tengok Rumah yang dipamerkan untuk Jualan.So,dengan adanya aktiviti seumpama ini,menarik minat ramailah ke sini untuk bersiar-siar,berehat sambil tu,mana taukan nak beli rumah.

Setiap perayaan rasanya dia akan buat tau.So,entry ni penuh dengan gambar bebudak ni je.


Kucing-kucing comel yang ada di Eco Tropics.

Di bawah ni pulak,model tak berbayar Naura dan Awfiyah









Adik ipar si pengacau bila bergambar




So,kalau korang nak bawa family untuk bersiar-siar,rasanya inilah tempat yang paling best sambil menikmati kehijaun pokok-pokok yang ada disini.





Meow-velous Park, Eco Tropics
9-30 December 2017
10.00 am to 8.00 pm

Location:
EcoWorld Gallery @ Eco Tropics
Kota Masai, Pasir Gudang, JOHOR.

FREE TICKETS: www.ecoworld.my/ecotropics/101paws/



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

2 comments:



Post Top Ad