Friday, December 08, 2017

# info

FUN CAT SHOW Pasir Gudang

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Berita baik untuk Pencinta kucing.Aku dapat info ni daripada page Muafakat Johor.So korang boleh tengok details kat bawah ni

Fun Cat Show, Pasir Gudang

=====================

Peminat Kucing jangan ketinggalan event penting nie. EVENT ni hadiah meriah betul...

Korang join jer terus dapat Sangkar, Sijil & Makanan PERCUMA!!!

Semua kategori boleh masuk. Details ada kat gambar. Sponsor kali nie memang lebat.. 
Tunggu apa lagi.. kucing kampung pun boleh masuk. Pendaftaran yang 26 akan dapat hadiah misteri lagi.. Tak rugi kalau join.. 

Daftar RM50 terus dapat:-
✔️ sangkar kucing
✔️ makanan kucing
✔️ sijil penyertaan

Nie belum cerita hamper saguhati dgn hadiah pemenang.. Nak tahu lebih details, boleh call terus nombor tertera di bawah. 

Sesiapa yg register awal akan mendapat hadiah misteri 😱😱😱

Hubungi Segera : 
☎️ En. mizan 0177545509
☎️ Acik 01110166989





Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 comments:

  1. Asalam ini berita baik ni..kalau dekat nak pergi juga tengok..

    ReplyDelete
  2. Alahaii, dekat sangat kottt ! Tapi mlm ni balik kje lambat...lorhhhh

    ReplyDelete
  3. i would join this if it were near me.

    jmput la join GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...rasa mcm nak pergi jer...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81