Breaking News
recent

Jom Rewang 2018 | Pameran perkahwinan Buat Bakal Rajasehari

Assalamualaikum

Jom Rewang 2018 | Pameran perkahwinan Buat Bakal Rajasehari | Hadoii..Syoknyalah bila cerita pasal kahwin ni.Kalau bab keluar duit tu memang tak seronoklah kan.Kalau nak Kahwin dengan suasana yang GAH,of courselah kena keluarkan modal yang GAH jugak.Kalau aku dulu kan,nak kahwin,kena buat persediaan awal seawal-awalnya.Yelah.nak kena sediakan dari pelamin,kenduri,doorgift dan sebagainya.Kan bagus kalau boleh pergi ke satu tempat yang menyediakan semua perkhidmatan tu kan.Lagi jimat tau.


So,apa kena mengena dengan JOM REWANG 2018 ni.Yes...Dah tentunya ia untuk bakal-bakal pengantin yang akan mendirikan rumahtangga tak lama lagi.Mereka yang mencari wedding planner,nak cari pakej terbaik untuk goodies bag,hantaran,pelamin dan semuanya pasal Persediaan perkahwinan.
jom rewang 2018

Apa itu Jom Rewang 2018

JOM REWANG 2018 ni merupakan pameran pengantin yang menyediakan servis persiapan perkahwinan untuk pengunjung yang bakal berkahwin.


Dengan Kerjasama Puspawangi Event Management,JOM REWANG 2018 ini akan diadakan di Plaza Alam Sentral Shah Alam bermula dari 26hb sehingga 28hb Januari 2018 pada jam 10.00 pagi sehingga 10.00 Malam.

So kepada bakal-bakal pengantin,jangan lepaskan peluang tau untuk menghadiri Jom Rewang 2018 ni kerana banyak pakej-pakej menarik yang disediakan kepada bakal-bakal pengantin.So menjimatkan masa korang untuk mencari dari satu tempat ke satu tempat,So jimat masa weh.

TARIKAN UTAMA JOM REWANG 2018

  • Lebih kurang 30 buah syarikat yang menyediakan perkhidmatan berkaitan persandingan yang akan hadir untuk membuat pameran di Plaza Alam Sentral.Perkhidmatan termasuk melukis hena,khidmat andaman,butik pakaian pengantin,fotografi,katering,persiapan pelamin,hantaran dan sebagainya.
  • 300 syarikat perkahwinan dari seluruh pelusuk negara akan mengiklankan perkhidmatan mereka di event tersebut melalui penggunaan montaj.Pengunjung yang bekerja dan menetap di Shah Alam dan kawasan sekitarnya misalnya,boleh mendapatkan maklumat tentang perkahwinan yang ada di Negeri mana mereka ingin melangsungkan perkahwinan.Mereka tak perlu mengambil cuti kerja dan balik kampung semata-mata untuk menguruskan persiapan perkahwinan di Negeri asal masing-masing kerana kini mereka boleh berhubung dan berurusan secara talian dengan syarikat perkhidmatan perkahwinan di sana.
  • Kemudahan kawasan parkir yang mudah dan murah dalam bangunan kompleks membeli belah Plaza Alam Sentral.
  • Digalakkan mereka yang merancang untuk melangusngkan perkahwinan pada tahun 2018 dan berikutnya.

Bertuah sunggu bakal pengantin sekarang ni.Semuanya dihujung jari.So,jangan lupa SAVE THE DATE kepada bakal rajasehari ye untuk Jom Rewang 2018 ni.



Maklumat lanjut seperti di bawah ye

Facebook: Jom Rewang | https://www.facebook.com/puspawangievent/
IG : https://www.instagram.com/jomrewang/
Email: puspawangieventmanagement@gmail.com



#jomrewang #kerjakahwin #puspawangievent #kahwin #perkahwinan #tunang #pertunangan 



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 comments:

  1. bakal2 pengantin bole la pi Jom Rewang ni tgk pakej2 yg menarik kn

    ReplyDelete
  2. lama xrewang hehehe... kot2 boleh rambang mata

    ReplyDelete
  3. Siapa nak kawen wajib ke sini. Banyak vendor menanti utk di pilih.

    ReplyDelete
  4. wahhh.. nice entri akakk. siapa nak kawen boleh ke sini ni.. hehe

    ReplyDelete



Powered by Blogger.