Kali Pertama ke Boat Noddle SKS Bandar Penawar - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Sunday, December 31, 2017

Kali Pertama ke Boat Noddle SKS Bandar Penawar

Assalamualaikum
Hai korang.Actually aku memang dah lama nak makan Boat Noddles ni.Tapi disebabkan ianya jauh dari runah,so pendamkan jelah hasrat nak makan tu.But,bila SKS di Bandar Penawar bukak,ada dua tempat actually yang jua boat Noddles ni.Satu di SKS dan satu lagi di Tunamaya Beach Resort,berdekatan dengan Shopping Mall SKS jugak.


Memandangkan aku ada urusan di Mall tu,so aku decide nak try Boat Noddles disitu.



Mission accomplish.Tapi,alahaiii..hah..tengok jelah apa yang aku order ni
Ada lagi,tapi ini sebahagian sahaja.Menu tak berapa banyak dan tak banyak pilihan seperti yang diperkatakan di temoat-tenoat yang lain.Minuman pulak aku order Green Tea Thai.Tapi yang membuatkan aku kecewa is,cair je rasa green tea tu.

Kalau ikut out of ten,aku bagi 4 jelah sebabnya menu tak berapa nak ngam dengan tekak aku ni.Tapi  ada jugaklah makanan yang memang kena dengan tekak aku iaitu lempeng.Bab air tu memang failed.


Habis dah makanan kami.Kakak suka mee sup kat situ..sedap kata dia

Tak banyak pilihan,so tak banyaklah yang kami order
Bagi akulah kan,owner kedai ni kena rajin buat promosi,kena lah rajin update menu terbaru untuk menarik pelanggan dia.Sebab masa aku masuk situ,kami je yang ada.

Perbanyakkan menu,sedap,hah..itu yang penting.Sekarang ni memang banyak persaingan,kalau tak rajin,alamatnya bungkuslah kan.

So,nanti aku nak try pulak Boat Noddles yang kat Tunamaya Beach Resort tu..


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Boat noodles..ada tengok kawan PC makan..bermangkuk2..bersusun2...hehehe...sedap katanya..

    ReplyDelete
  2. alamak kenapa green tea diorang buat cemtu isk ! main2 la diorang ni. cer bancuh elok2.. ritu CT pun first time cuba itu jela kot try hehe.. x kena dengan tekak =P

    ReplyDelete
  3. busyra bru siap draf pasal boat noodle. hehe.. :p

    ReplyDelete
  4. Grean tea cair x sedap seyes..x kaw!! Ehh sikit na msngkuk..klau JM mest 10 mangkuk sorang 😬

    ReplyDelete



Post Top Ad