Breaking News
recent

Percutian ke Melaka

Assalamualaikum
Hai korang😊😊 Actually percutian ni hanyalah percutian biasa.Takde plan nak stay hotel or apalah.Just nak hantar nenek diorang ni balik ke kampung.Lepas tu plan anak-anak jalan-jalan berdekatan sini je.

So,semalam kengkononnya bawak budak-budak ni jalan-jalan Melaka.Melaka ni memang time cuti-cuti ni,sesak dengan orang yang bercuti.

Lagi pulak nak masuk mana-mana confirm kena bayar.So,pergilah kami ke tempat-tempat yang bayarnya takdelah mahal sangat.

Hah..nanti aku ceritalah lebih lanjut.Bila bercuti ni,payah nak pegang handphone.Ada je kang yang mengamuk nakkan handphone.

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

16 comments:

  1. best nya dapat jalan-jalan kat melaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat jalan kat bandar Melaka memang best..sehari belum tentu dapat pi semua

      Delete
  2. Jangan lupa update dengan gambar2 sekali ye!

    ReplyDelete
  3. Melaka memang best. Cuma tak tahan jem memanjang bila cuti2 ni..

    ReplyDelete
  4. Melaka tmpat bercuti paling best & ada kalanya paling boring (sebab jem) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betullah kak..kita rela duduk kat kampung dari jalan kat bandar

      Delete
  5. Mama setuju sgt sebenarnya byk je tempat yg best2 Dan x perlu byr mahal2 kan

    ReplyDelete
  6. dah lama saya tak ke Melaka. last time pi pun sebab study kat Johor 4 tahun lepas. kekekekeke

    ReplyDelete
  7. huhu memang melaka dengan traffic jam pastu bnyk plak tu traffic light hahah..sabar jela

    ReplyDelete
  8. wahhh syoklah anak2 dara dapat berjalan..hehehe

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  9. bestnya akak.. dpt jalan2 ke melaka..

    ReplyDelete



Powered by Blogger.