Wednesday, December 06, 2017

# info # movie

Showtimes2u.com website Movie Trailers Terkini di Pawagam

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Especially lah untuk kaki wayang kan.Sebelum korang menonton filem baru dipawagam,mesti korang akan make sure yang korang akan lihat Trailer filem terkini..Betul tak.Mestilah,sebab,Bila melihat Trailer sesebuah filem tu,barulah korang akan rasa teruja untuk melihat filem penuh tu kan.Tapi kat mana nak tengok Trailer filem terkini selain di televisyen?
Showtimes2u.com merupakan sebuah website yang sesuai dengan kaki wayang yang ingin melihat Trailer terbaru filem-filem terkini.Showtimes2u.com website yang menyediakan info tentang Trailers filem terbaru yang akan di tayangkan.Bukan itu sahaja tau,di website ini,korang juga boleh melihat waktu tayangan dan butiran filerm terbaharu di sini.So,mudahkan,korang hanya perlu klik website Showtimes2u.com dan automatic korang akan dapat banyak info terkini tentang movie terkini  di pawagam.


Korang just klik trailer movie yang korang nak tengok,semua maklumat tentang cerita,pelakon,bila akan ditayangkan,semua ada kat situ.So tak payah nak meng"Google lagi untuk baca sinopsis atau details tentang movie tu ye.Hanya satu website yang memberikan info yang jelas tentang movie terkini di Showtimes2u.com ni
Hah..kan..akak dah kata semua trailer movie ada tau.Cakap je nak filem apa,confirm korang tak menyesal.Kalau korang nak lihat pawagam yang berhampiran dengan korang,klik je dekat button showtimes,maka akan keluarlah gambaran seperti di bawah ni.
Showtimes2u.com website Movie Trailers Terkini di Pawagam
See...Just klik je lah pawagam-pawagam yang terdekat dengan korang tu.hah...tengah terfikir nak tengok cerita apa lepas ni.
Agak-agak movie apa yang terkini di pawagam eh..Klik link kat bawah ni ye

https://www.showtimes2u.com 


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

3 comments:

  1. lepas ni mudah kalau nak tengok wayang.. just check dulu kat sini jer.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. okay this is nice. boleh dah slow2 cri nk tgk cite ape ni

    hii jom join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81