Breaking News
recent

Birthday Kek Trend 2018

Assalamualaikum
Hai korang..Hadoiii...Saja tau Feed pasal Kek Viral tu berlegar-legar kat feed facebook..Dah ler tengah diet gula ni..Datang pulak yang menggugat keimanan nak jugak mencuba kek macam ni..alohaiii..



Tapi bila terpandang KEK TREND 2018 ni confirm weh korang akan terpikat.Kotlah ada yang nak bagi suprise kat aku kek macam ni..Aku terima..Dapat bergambar dengan kek macam ni pun dah ok..Tapi taknak buat Nombor..hehehe..Nanti nampak sangat angka tu makin banyak.



Semua cantik-cantik belaka kan.Harganya pun mestilah cantik jugak kan..Ingat mudah ke nak buat Kek Birthday terkini ni.Banyak step yang perlu dibuat tau.Jadi kenalah dengan harganya tu.Korang agak-agak lah kan,berapa gamaknya harga untuk kek ni...uih...aku rasa mestilah harganya lebih dari Rm100 kan.

So,kalau korang takde idea nak buat birthday kek suprise untuk yang tersayang,hah...ni mungkin idea yang bernas untuk korang..Nak-nak kalau bagi orang perempuan...kan..kan


Sweet kan..Manis-manis je nampak.Semanis tuan empunya blog ni.kah..kah..Kreatif betul si pembuat kek ni kan.

Sebenarnya dalam kek ni ada Macaroon,ada pavlova dan sponge kek kalau tak silap aku..Hadoii..Memang kreatif la Birthday Kek Trend 2018 ni..

Aku dapat Info ni dari page Viral Muafakat Johor.. Memang cun melecun..Rasa nak makan pun sayang
Credit : Viral muafakat Johor

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

14 comments:

  1. cantikkkkkk..br tengok smlm kawan pos gambar kek 19 tu hihi. Ingatkn dia susun macaroon rupanya buttercream :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak macam macaroon kan..tapi atas tu memang dia letak macaroon kan

      Delete
  2. Cantik sangat kek tu kak eda.. sayang pulak nak makan kannn.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan dilah...sebab cantik lah sayang nak makan

      Delete
  3. tak sanggup nak makannnnnnnnnnnnnnnn sebab cute sangat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...jadi kita simpan je as a gambar...kang tak termakan pulak tengok cantik sangat

      Delete
  4. Cntik sngt ni kakk.. sukanya tngok. <3

    ReplyDelete
  5. alamak cantiknya kek.. kalau cikyan kan, syg nk mkn.. pastu dok amik gmba byk2 kali.. pastu smbil fiki nk mkn ke tak... hahahha.. kalau la cikyan pandai buat kek mcm ni.. alangkah bestnya rasa... best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan,.kita pun rasa sayang nak makan kek macam tu

      Delete



Powered by Blogger.