Book Planner Muslimah 2018 - Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Friday, January 05, 2018

Book Planner Muslimah 2018

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Alhamdulillah...dapat juga akhirnya.Actually sebelum dapat Book Planner ni,memang dah banyak dok tengok orang up pasal Book planner ni tau.Macam teringin nak ada satu memandangkan tengok book planner tu semua cantik-cantik belaka.

Bukan takde book planner,cuma Book Planner muslimah ni lagi cantik,isi dalammnya berbeza sangat dengan Book Planner yang lain.Sangat sesuailah dengan nama muslimah tu.Yelah,perempuan dengan kecantikkan memang tak boleh nak dipisahkan kan.


So,bagai tidur disorongkan bantal,eh..tetiba..haha..tak tau kena ke tak peribahasa tu,yelah,apa yang aku idamkan akhirnya aku dapat tanpa membeli..keh..keh...Dah jimat duit.

So,inilah dia Book Planner 2018 yang aku dapat tempohari.So nice.Dah namanya hadiah,cannot lah nak choose pink or coraknya.Tapi cantiklah jugak..Janji dalamnya pun ada pink.

Weh,saja nak bagitahu kat korang,sambil aku typing ni,sambil mata pandang tempat lain.Saja nak try typing tanpa melihat screen or keyboard.Saja kan nak buat banayak kerja.Sat lagi check balik mana yang typo.Ok aku ngaku,aku ada tengok jugak sikit-sikit.

Book Planner Muslimah 2018
Book Planner Muslimah 2018
Hah...cantikkan...Dah tular tau pasal Book planner ni.Kat mana-mana je orang jual.Nanti aku sebutkan IG yang berikan hadiah kepada aku ni eh..

So,kita tengok dalamnya macam mana pulak.Yang pasti,ianya boleh menarik minat korang untuk menulis dan mencatatkan sesuatu yang penting.Selain tu,korang boleh membaca ayat-ayat motivasi harian yang ada di dalam planner ni tau.Wow...bijak betul yang mencipta planner ni..Thumbs up beb!!

Hah...ni aku bagi tengok apa ynag ada di dalam planner ni.
Book Planner Muslimah 2018
Ayat-ayat dari al-quran pun ada untuk korang bagi memotivasikan diri serta menjadi muslimah sejati.

Aku memang suka dengan ayat-ayat yang ada di dalam planner ni.Sangat membantu tau.


Book Planner Muslimah 2018
Ada Mutabaah Amal dan Waktu Solat




Finance Tracker



Book Planner Muslimah 2018
 Siap boleh tag lagi Mood kita setiap hari..


Book Planner Muslimah 2018
Seperti biasa catatan planner setiap hari



Book Planner Muslimah 2018
Planning chart
Macam-macam ada lagi yang ada di dalam Planner ni,so korang harus ada satu buku ni.


Aku tak paksa untuk beli,tapi kalau korang yang jenis suka mencatat dan banyak kerja yang perlu ingatkan,elok sangat lah planner ni untuk korang.Biar lagi teratur plan korang tu.eceh...

So mana nak dapatkan book planner murah  ni..hah...jom survey ig and shopee di bawah ni

IG :susunatursioca
Shopee: sitihafizahyusof







Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

19 comments:

  1. Cantiknya! Layout pun cantik :)

    ReplyDelete
  2. Cantik Dan sweet lah planner ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang canatik dan sweet sangat planner ni

      Delete
  3. wah semua pakat ada planner ni..nad buku biasa jela

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..Nad hadiah orang bagi..kalau tak pakai yang biasa jugak

      Delete
  4. ala comelnya planner tu. jatuh cinta. dah cari kat popular, tak ada yg comel mcm ni. hampa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat comel...rasa kat Popular takde kot...cari kat online mesti ada

      Delete
  5. cantik ..bagus kalau ada planner..semuanya tersusun dan tak lupa..bebila boleh tengok sebagai kenangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik tau...betul tu..tapi rajin tak rajin jelah kan nak update kat planner ni

      Delete
  6. bestnya ada planner..saya tak de planner lagi huhu

    ReplyDelete
  7. bestkan planner nih..saya pun guna planner yang sama.. tetapi cover depan yang berbeza..

    ReplyDelete
  8. Janji ada pink...hehe~
    Nona suka part ayat-ayat motivasi tuu

    ReplyDelete



Post Top Ad