Breaking News
recent

Cari Jodoh Online guna Baituljannah.com | Laman Cari Jodoh Patuh Syariah

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Berita baik untuk orang bujang yang nak cari jodoh secara online.Ni khas untuk orang bujang nak cari jodoh je tau.Bukan yang dah berpunya..Naya kes!! hahaha.
Mungkin selama ni korang tak tau kat mana nak tempat sesuai nak cari jodoh kan.Nak cari jodoh bukan sahaja kena pi rumah orang kawen,bukan kena pergi shopping Mall..ala ..tak payah semua tu.Sekarang ni semuanya dihujung jari.Boleh percaya ke cari jodoh guna online...Hah...ni yang aku nak bagitahu kat korang ni.Ada je laman cari jodoh  patuh syariah.Yang mana korang boleh percaya 100% dengan mendaftar dengannya.
Baituljannah.com - Laman cari Jodoh patuh Syariah yang boleh korang percaya.Meh aku cerita sedikit tentang BaitulJannah.com ni
baituljannah.com

KENAPA PERLU DAFTAR DENGAN BAITULJANNAH.COM

  1. Segala Informasi yang diberikan adalah privasi,Website anti SEO pada laman profile User dan patuh Syariah.
  2. Mesej anda dipantau oleh admin,So para wanita jangan bimbang jika ada perkara pelik admin akan terus ban user tersebut.
  3. Korang boleh cari calon jodoh impian korang dengan lebih spesifik dengan merujuk profile seperti umur,tempat tinggal,asal,serius tak nak cari calon,sasaran tahun nak kahwin dan sebagainya.
  4. Pendaftaran Percuma.
  5. Sudah lebih dari 99,000 user yang mendaftar.So korang cepat-cepat daftar diSINI untuk mencari wanita/lelaki idaman korang.

CARA NAK DAFTAR DI LAMA CARI JODOH BAITULJANNAH.COM


  1. Daftar -(Klik SINI) Baituljannah.com akan menapis setiap borang yang diberikan  oleh setiap calon.
  2. Mesej dan Taaruf -Setiap mesej dan sesi taaruf dipantau bagi menjaga adab ikhtilat.
  3. Perbincangan Keluarga -Setelah bertaaruf,setiap calon boleh berbincang dengan keluarga untuk ke peringkat yang seterusnya.(Proses ini tidak lagi di dalam kendalian Baituljannah.com)
  4. Bina Keluarga -Sekiranya didapati calon tersebut sesuai,bolehlah dipercepatkan proses nikah dan walimatulurus(Proses ini tidak lagi di dalam kendalian Baituljannah.com)

So..Menarik dan selamatkan..Hah..Jangan tunggu lama lagi ye.Cepat-cepat daftar dan temui Jodoh korang dengan cara yang selamat.

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. Bagus pada yg masih tercari2 pasangan hidup. Tgk proses dia pun dah bagus. Ada sesi taaruf semua.

    ReplyDelete
  2. laman web yang sangat berguna bagi insan yang memerlukan

    ReplyDelete
  3. tapi ada sesetengah kawan aku yang segan nak join baituljannah bagai ni 😅😅😅

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eda...bagus laman web ni buat mereka yg susah nak cari pasangan...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete



Powered by Blogger.