FERWHITE L-GLUTATHIONE MENGHILANGKAN JERAGAT - Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, January 02, 2018

FERWHITE L-GLUTATHIONE MENGHILANGKAN JERAGAT

Assalamualaikum

Hai korang☺☺Hari tu masa aku balik kampung,aku perasan akan perubahan wajah dan kulit mak..Aku amati muka dia,kelainan yang ada di wajah dia...


And yes,baru aku tau,jeragat dia dah mula berkurangan,dan...dia nampak lebih flawless dari biasa...amboiii..kemahin mak aku kan.Punyalah taknak bagitahu kat kami anak dia ni hah apa yang dia guna.Pujuk banyak kali pun taknak bagi tahu.Kemahin lagi kan.


So,berceritalah seperti biasa,ala...cerita anak beranak je,Tapi..part yang best,dia terkeluar cerita apa yang dia makan dan jeragat dia berkurangan..Hehe...Kena saiko sikit dan pecah rahsia.Di dah bongkarkan produk yang menghilangkan jeragat tu.Kah..kah..So,selepas cerita ,dia kata dia banyak beli stock,eceh..kemain kan..So dia tnye kat aku samada aku nak mencuba ke tidak..Huiii..Pantanglah dengar Offer macam tu kan..

Aku makan bukanlah nak putih ke ape,tapi kalau ikut skin aku ni,kulit berminyak,jerawat kadang timbul,blackhead and white head.Dan kulit tak sekata.Why not aku cuba lagipun FERWHITE L-GLUTATHIONE ni ada KKM..So tak perlu risau..

FERWHITE L-GLUTATHIONE  MENGHILANGKAN JERAGAT

FERWHITE  ni mempunyai L-Glutathione dan ditambah pula dengan Vitamin C.Kira cukup rencah dia untuk membuat kulit lebih cantik.Korang yang nak kulit cantik,makanlah kapsul Ferwhite  ni.Confirm gebu.


FERWHITE L-GLUTATHIONE  MENGHILANGKAN JERAGAT


Jom kita tengok apa kelebihan yang ada pada FERWHITE L-GLUTATHIONE ni


KELEBIHAN KAPSUL FERWHITE  L-GLUTATHIONE 

Selain dapat menghilangkan jeragat dan kulit kusam,Ferwhite mampu memberikan
  • Kesan seawal 7 hari
  • Pencerahan kulit lebih pantas
  • Menghilangkan parut
  • Anti Aging/Anti Penuaan
  • Membuat kulit muka lebih gebu
  • Melambatkan proses penuaan
  • Mengurangkan kedutan dan garis halus pada wajah
  • Atasi masalah tumit kaki pecah
Wah...nampaknya aku kena teruskan pengambilan Ferwhite ni lah kan.Barulah segala masalah diatas dapat di atasi

FERWHITE L-GLUTATHIONE  MENGHILANGKAN JERAGAT

CARA PENGAMBILAN VITAMIN FERWHITE


Kena ambil Ferwhite capsul ni sebelum makan pagi dan sebelum tidur malam.Di dalam satu botol mengandungi  30 biji dan tahan selama sebulan jika diambil sebiji sehari.
Banyakkan minum air sebanyak 3 liter sehari.


Hah...bagi korang yang nak kulit cantik,boleh la terus dapatkannya sekarang.

Facebook
Whatssap





Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

9 comments:

  1. assalamualaikum eda...jeragat ni mmg degil kalau tak dijaga memang melarat la jadinya...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. Wahhh mesti makin cun wajah mak eda kan. Kalah anak2 nanti tu. Hehe. Ni eda dah consume boleh lah sama cantik dgn mak nanti.

    ReplyDelete
  3. yang berumur ni memang kena jaga la..jeragat paling mudah nak hinggap,..tapi cukup susah nak hilang..

    ReplyDelete
  4. bagus manfaatnya akak.. busyra tertarik dengan masalah tumit pecah tuu.. bagus

    ReplyDelete
  5. Product berasaskan glutatione ni mmg elok utk kulit

    ReplyDelete



Post Top Ad