Offline Market Johor International Youth HAB - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, January 23, 2018

Offline Market Johor International Youth HAB

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Sebenarnya aku suka kalau ada event macam Offline Market ni.Bukannya apa,kat sini,bila kita nak cari sesuatu barang,semua ada.sebab kat sinilah diorang berkumpul untuk jual apa-apa jenis barang,makanan,barangan make up dan sebagainya
Offline Market yang akan di adakan pada 27 January 2018 ini bertempat di Hutan Bandar MBJB.Event ini adalah anjuran dari De'Press Art.So korang yang tak kemana tu,bolehlah datang ke sini untuk memeriahkan lagi suasana Offline Market.
Offline Market
🗓 27 Januari 2018 (Ahad)
📍Hutan Bandar MBJB, Johor Bahru (Johor International Youth Hab) 
⏰ 10.00 Pagi - 7.00 Malam 
☎️ 010 - 299 5308 (Farel) 
Event oleh De'Press Art
Facebook Page De'Press Art (Link), 
https://www.facebook.com/DePressArt/
Instagram [@Depressart_JohorBahru] 
Ikuti [@johorevent] di Twitter & Instagram untuk mendapatkan maklumat terkini event sekitar Johor 
#JohorEventJan #DePressArtJohorBahruEvent
credit info :https://www.facebook.com/visitjohorofficial/

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

4 comments:



Post Top Ad