Perjumpaan Ahli JDT Blogger bagi Tahun 2018 - Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Sunday, January 28, 2018

Perjumpaan Ahli JDT Blogger bagi Tahun 2018

Assalamualaikum
Hai korang.Actually semalam nak updatelah pasal ni,tapi disebabkan banyak tempat nak pergi semalam...emmm..banyak lah sangat kan.Apa yang aku nak update ni?

Semalam adalah perjumpaan ahli JDT blogger untuk kami membincangkan isu-isu dalam group dan juga blog.Tapi memandangkan tak berapa ramai yang dapat hadir,maka sebahagiannya dapat juga membincangkan isu yang membangkit dalam group JDT Blogger.

Bila dah ramai perempuan kan,faham-faham jelah..Membawang je lebih.Tapi kami tetap laksanakan tugas yang diberikan.

Yang hadir pada hari semalam adalah Nona,Hernee,Dilah,Uyul dan Mialiana.Of courselah ada aku sekali.Perbincangan ni kami buat di Mc'Donalds Setia Tropika.
Ini adalah antara ahli JDT Blogger yang turut hadir..
Dalam setiap perjumpaan,wajib Selfie tau..haha..itulah kami..Perjumpaan tu memakan masa selama 3 jam sahaja.Kalau ikutkan taknak balik lagi tu.Memandangkan masing-masing ada komitmen lain selepas itu,maka beransur pulang dalam pukul 4 petang.
Busy makcik sorang ni kan..sebelah tu assistant makcik tu..

Perbincangan hangat sangat!

Walau dalam prrbincangan,tetap ada wefie

Alhamdulillah..segalanya dah settle..Harap tahun 2018 group JDT Blogger akan menyinar.Kepada sesiapa yang berada di Johor,yang ingin menggunakan khidmat Blogger,sangat dialu-alukan

Email kepada - jdtblogger@gmail.com






Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

9 comments:

  1. Wahhh.. cepat dah kak eda update.. hehe... hope apa yang kita bincangkan dapat berjalan dengan lancar..

    ReplyDelete
  2. cepatnya dah update.... pantas betul eda ni.... hihihihi

    ReplyDelete
  3. Okeh ...lain kali kita hadir dengan jaya nya hihihi

    ReplyDelete
  4. gambo kita pegang hidung pun di upload nya..hahahaha nasib bukan korek hidung..

    ReplyDelete



Post Top Ad