CICI DAN CHACHA HAPPY CAMP 24 FEB 2018 - Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Wednesday, February 14, 2018

CICI DAN CHACHA HAPPY CAMP 24 FEB 2018

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Berita baik kepada peminat cilik CICI dan CHACHA.hah..ni kakak nak war-warkan tentang CICI dan CHACA HAPPY CAMP 2018 yang akan diadakan pada 24 Februari 2018 di Rimba Kiara Park TTDI.

Jangan ketinggalan untuk kembara bersama Cici dan Chacha menerokai pelbagai aktiviti menarik dan alami pengalaman menakjubkan bersama mereka.


KOMPONEN AKTIVITI

Sesi bimbingan 3 jam yang penuh dengan aktiviti menyeronokkan,untuk menggalakkan kanak-kanak bereksplorasi alam sekitar dalam persekitaran yang bermakna.

SCIENCE EXPLORATION

Science exploration membina kemahiran saintifik kanak-kanak menerusi explorasi deria.

IMAGINE N BUILD

Imagine N build membimbing kanak-kanak untuk memanipulasi pelbagai jenis material bagi meningkatkan kemahiran penyelesaian masalah.

MUSIC N DANCE

Music N dance bertujuan untuk meningkatkan daya ketahanan fizikal dan merangsang kematangan emosi kanak-kanak menerusi pergerakkan.

JR.ART

Junior Art memberi peluang kepada kanak-kanak untuk merealisasikan imaginasi mereka melalui aktiviti seni.


MAKLUMAT PROGRAM 

Yuran penyertaaan : RM60
TARIKH : 24 FEBRUARI 2018
MASA : BERMULA DARI 8 PAGI
TEMPAT : IPLAY PARK ,DAMANSARA DAMAI



Untuk keterangan lanjut klik website di bawah
Tel : 012-2642208
Email : cc@e2l.com.my

www.happycamp.my





Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

18 comments:

  1. menariknyaa.. nak suruh anak buah tengok ni lah.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Ada juga terima program Cici dan Cha Cha ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa ramai yang terima lagi kan program ni

      Delete
  3. baru tahu wujudnya cici dan cha cha ni. comel character ni.

    ReplyDelete
  4. bagus kalau cuti-cuti ni ikuti kem macam ini

    ReplyDelete
  5. bagus program ni..tapi tu la, jauh nak pergi.
    kalau tak, dah bawak budak2 sekolah join sekali ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dia dapat buat program jelajah setiap negeri pun dah bagus kan

      Delete
  6. Best tu. Anak dara kinah mesti suka yang dance tu. Kena tengok jadual kerja ayahnya la. Thank kak siti info

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...anak akak pun suka...tapi jauh kan

      Delete
  7. anak-anak buah mesti suka nih

    ReplyDelete
  8. Cerita ni anak nakan busyra suka sngt tngok. Hehe

    ReplyDelete



Post Top Ad