Makan malam di Secret Recipe sempena Anniversary kami - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Friday, February 23, 2018

Makan malam di Secret Recipe sempena Anniversary kami

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Entry sebelum berlepas balik ke Pahang petang ni.So,sempatlah siapkan entry ni.
Actually makan-makan ni masa cari kasut dak Naura ni hah.Terus babah ajak makan kat sini.

Nampak pulak makan untuk dua orang hanya RM39.90..Dah jimat banyak.Kebetulan masa tu memang lapar tak hengat.Jadi yang terdekat adalah Secret Recipe..Dan kebetulannya pulak,Dak Naura nampak kek...Kan dia hantu kek...hahahaha

promosi jom makan secret recipe
Ni hah ..Promosi Jom makan


Murah dah ni kan,ada starter,ada main course dan ada air sekali.Rasa aku dah macam jimat lah..Ok..nak tau apa yang kami pilih untuk menu dinner kami..scroll bawah



sate
Sate untuk Starter kami malam tu
mee goreng mamak
Main course Mee Goreng mamak Secret Recipe untuk babah

grilled chicken
Main Course Grilled Black Paper Chicken untuk umi dan Naura.


cakes
Add on Choc Berries cake..sedap weh...

Kira kek ni dia punyalah...Habis separuh dia habiskan..

Dia taknak makan nasi,just nak satay je.Last-last muntah.Tekak tak berapa nak sedap tu.Tu yang muntah..Alahaiii..orang meja sebelah dok tengok je.Sorrylah ye kalau tetiba buat tekak loya.Nak buat macam mana kan,Takkan nak berkejar ke toilet pulak...Nasib baiklah pilih meja paling hujung.Takdelah nampak sangat.

Cakap babah,ni belanja sempena anniversary yang telah berlalu ke macam mana...hehehe..dia angguk je..

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

27 comments:

  1. makin lama makin sedap makanan di secret recipe ek.. dulu biasa2 je

    ReplyDelete
  2. secret recipe skarang mcm2 promo

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum eda....happy anniversary eda n cik mat moga jodoh kekal hingga ke jannah...

    ReplyDelete
  4. menarik nampak mee goreng itu...lama tak singgah SR....Happy Anniversary!!

    ReplyDelete
  5. Tempat makan yg tak pernah jemu untuk pergi...makanan dia memang sedap2

    ReplyDelete
  6. Murah set tu sis. Ana selalu juga makan dkt SR ni. Last makan masa besday hari tu.

    ReplyDelete
  7. Murah tu. Macam lama jugak dah tak makan kat SR. Selalu kalau pegi pon, makan kek je. Dengan kopi. Acah2 minum petang western style gituhhh. Tihihi..

    ReplyDelete
  8. Lama dah tak makan kat SR nie, nampak menarik pulak set nie ya..

    ReplyDelete
  9. Alamak! Harga set tuurah sangat dah tu. Ni yang buat nak makan SR jugak nih. Lama dah tak makan. Aduh, terliur kek si cilik tu makan. Slurp!

    ReplyDelete
  10. Sedap nyaa dan murahh, nak kekkk

    ReplyDelete
  11. Alahaiiii... Sedap nya semua. Dah lama tak makan dekat secret recipe.

    ReplyDelete
  12. Wah kira...kek makan sensorang ye...meh aunty cikedd meh....

    ReplyDelete
  13. Happy Anniversary yea.. sambut kat secret recipe ek.. terbaikk.. cake berries coklat tu namapk lazat

    ReplyDelete
  14. Murahnya menu kat Secret Recipe ni.

    ReplyDelete
  15. murahnya menu promosi kat secret recipe. berbaloi

    ReplyDelete
  16. Kek tu yg buat iman tergugat tu.. Nk kena pi jugak lah nie hehe

    ReplyDelete
  17. Kek tu yg buat iman tergugat tu.. Nk kena pi jugak lah nie hehe

    ReplyDelete
  18. Wah ada promosi mcm ni best jugak

    ReplyDelete
  19. kira murah tu..tak pernah try makanan berat macam ni kat SR..yg paling kerap, beli kek je kat SR ni..

    ReplyDelete
  20. Wahhh murah tu...rezeki anniversary kak..tahniah 👏

    ReplyDelete
  21. nampak sedapnya semua yang sis order..anyway happy annivesary

    ReplyDelete
  22. yuhuuu... bestnya... semoga kekal till jannah... :)

    ReplyDelete
  23. bestnya dapat makan SR time anniversary hehe.

    ReplyDelete
  24. sedapnya akak.. busyra selalu makan tomyam kalau di SR ni.. sedap!

    ReplyDelete



Post Top Ad