MMKD : Lunch aka Dinner sabtuday - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Saturday, February 10, 2018

MMKD : Lunch aka Dinner sabtuday

Assalamualaikum
Hai korang..Masak-masak di pagi sabtu,plan lain,masak lain.Pergi ke pasar hari tu aku ada beli Ikan Thalapia merah.Teringin pulak nak goreng garing-garing.Makan dengan nasi panas pun sedap.

Tapi memandangkan ada anak saudara datang,dan dia jenis tak makan ikan-ikan macam tu,so kita masak makanan yang dia makan

Actually,abang tumpangkan anak dia kat rumah sebab ada urusan kat luar.Aku memang suka kalau anak saudara aku datang,at least Naura adalah kawan.

Ok..so,apa menu kita hari ini..alah biasa sangat masak ni.

Sayur Taugeh Masak lemak

Ayam goreng tepung

Sambal sotong

Simple kan..hadodoii..rasa tak tau nak masak apa,time terfikir nak masak sesuatu ,mesti ada je yang tak complete.


So,esok ada plan nak masak lain..hehe



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

14 comments:

  1. simple tapi sedap tu yang penting...

    ReplyDelete
  2. Janji masak.....dah cukup agusss, nyum3

    ReplyDelete
  3. Semua makanan dekat situ sedap..lapar lah pulak..

    ReplyDelete
  4. togey sila main jauh-jauh.. Sotong sambal dan ayam goreng come to mama.. Haha.. Sedapnye lauk ni eda...

    ReplyDelete
  5. sayur togeh tu sedapnya akakkk. boleh tambah 3 kali tau kalau makan dengan ikan/ayam gorengg! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..ada pulak sambal belacan..memang sedap

      Delete



Post Top Ad