Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Thursday, February 22, 2018

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Berita baik kepada kaki Shopping Online.Apa berita baik tu? Ni yang aku nak kongsikan dengan korang khususnya yang suka sangat shopping di Shopee ni.
Kalau korang nak tahu,atau memang korang dah tahu kan ,Shopee,Platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Kempen Hari Gaji bermula dari 26 hingga 28 Februari 2018.Pengguna SHopee boleh menikmatai pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syiling Shopee atas produk promosi.Bagi setiap pembelian RM1,pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan.Wow...Mesti korang tak sabar kan nak tunggu gaji.

shopee malaysia

Untuk pengetahuan korang,pada tahun lepas,Shopee menghasilkan purata peningkatan sebanyak 25% dalam bentuk jumlah transaksi sepanjang tempoh penerimaan gaji iaitu  dari tarikh 25 hingga 31 setiap bulan.Dan disebabkan itulah,Shopee melancarkan Kempen Hari Gaji dan skema pulangan tunai 18% yang  membolehkan pengguna Shopee berjimat semasa waktu kemuncak aktiviti membeli belah.
Berikut merupakan kategori Popular sepanjang tempoh penerimaan gaji.
No
Kategori
Kategori Kecil
1
Mobil & Gajet
Sarung & Pelindung; Audio; Bank Kuasa & Bateri
2
Kesihatan & Kecantikan
Produk Kecantikan Kulit; Makanan Tambahan; Berus & Peralatan Solek
3
Permainan, Kanak-kanak & Bayi
Fesyen Kanak-kanak; Permainan & Pendidikan; Perkakas untuk Makan & Penyusuan
4
Pakaian Wanita
Baju; Pakaian Dalam & Pakaian Tidur; Gaun
5
Perabot & Perhiasan Rumah
Hiasan Dalaman; Tempat Menyimpan untuk Dapur; Kelengkapan Bilik Tidur
Jualan Pra-kempen bermula dari 21 Februari yang membariskan tawaran ekslusif daripada jenama terkemuka seperti Elianto ,Pro Shop,Reckitt Benckiser dan banyak lagi.Sepanjang 2 hari kemuncak kempen(26 hingga 28 februari)) ini, pengguna boleh menikmati tawaran hebat atas lebih 5,000 produk dari kategori terpilih termasuklah Mobil & Gajet; Kesihatan & Kecantikan; Permainan, Kanak-kanak & Bayi; Perabot & Perhiasan Rumah; Perkakas Rumah; Barang Runcit & Haiwan Peliharaan; Fesyen Wanita dan Fesyen Lelaki. Shopee turut bekerjasama dengan jenama seperti L’Oreal, Nestle, Big Pharmacy, Bagstation, XES Shoes dan Vivo untuk memberikan penjimatan berganda untuk pengguna tegar Shopee di seluruh Malaysia. Pada masa yang sama, Jualan Murah Shocking Sale akan digandakan hingga 5 kali sehari sepanjang tempoh kempen yang menawarkan pelbagai produk kegemaran ramai pada harga yang amat rendah bagi tempoh terhad, hingga kehabisan stok. 

shopee malaysia
Sepanjang kempen ini, Shopee turut melancarkan permainan Facebook Live: Edisi Hari Gaji pada 26 Februari pada pukul 2.00 petang yang membolehkan pengguna memenangi syiling Shopee dan hadiah utama berupa telefon bimbit Samsung Galaxy Note 8 bernilai RM3,999. Bagi menambahkan lagi keriangan kali ini, pengguna juga boleh menyertai Jualan Lelong Mobil Hari Gaji di shopee_mamak pada aplikasi Shopee sepanjang kempen dan berpeluang memenangi hadiah bernilai lebih RM4,000 termasuk sebuah Nubia M2 Lite, sebuah OPPO F5 dan sebuah Penyedut Hampagas Dyson.


shopee malaysia


So...jangan tunggu lagi.. Untuk maklumat lanjut, layari www.shopee.com.my. Muat turun aplikasi Shopee secara PERCUMA menerusi App Store atau Google Play. 



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

32 comments:

  1. ye ramai dah up pasal ni. mmg wowww juga tak snagkaa

    ReplyDelete
  2. disebabkan dah ramai cerita pasal shopee, maka saya dengan naik hantunya membuka website shopee dan berkeliaran ke sana ke mari..marilahhhh

    ReplyDelete
  3. Menarik sangat nie, jap lagi nak tengok lah.. ehehe..

    ReplyDelete
  4. Wow! Menggamit rasa nak pulun bershopping di shopee sungguh promosi2 ni. Ada hadiah menarik pulak tu. Shoppaholics sila bersedia! Hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadoii...moga tak terlibat...buat² lupa boleh tak

      Delete
  5. wah kalau beli barang yang sedang dalam promosi boleh dapat pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syiling Shopee.. TB pun tak perasan pasal coin2 ni.. nanti nak tengok baliklah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita guna sampai coin dah takde dah..ni nak kumpul baliklah

      Delete
  6. save the date !! ... terjebak jugak ni kang...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Sana sini citer pasal shopee. Tapi tak boleh nak shopping sebab gaji awal. Kena berjimat.

    ReplyDelete
  8. Save the date. Dah simpan siap2 dlm troli. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah..tak taulah dapat check out ke tak ni...hehe

      Delete
  9. Shopping dekat Shopee memang best.banyak produk yang kita nak ada kat Shopee.harga pun berpatutan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,..betul tu..tu yang suka masuk shopee

      Delete
  10. Tak sabor nak shopping, memang menunggu sale nii xD

    ReplyDelete
  11. Wahh semua pakat ber shopee.. Best2 barang dia murah and worth it

    ReplyDelete
  12. Wahh semua pakat ber shopee.. Best2 barang dia murah and worth it

    ReplyDelete
  13. best sangat shopping dekat shopee... banyak yang murah2 kan kan kan

    ReplyDelete
  14. Marsha memang shopper tegar shopee. Baru semalam shopping ni kena simpan uang lagi untuk payday nt..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita..sekarang ni memang kat shopee je...tak pandang yang lain..hehe

      Delete
  15. Menariknya promosi dari shopee ni. tak sabar nak shopping nanti/

    ReplyDelete
  16. Kita sudah hehe...dpt angpow coin tu syiok..2-3ringgit pon syukur

    ReplyDelete



Post Top Ad