Name Card Terbaru dari Pixajoy.com - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Travel | Food | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Travel | Food | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Wednesday, March 14, 2018

Name Card Terbaru dari Pixajoy.com

Assalamualaikum
Hai korang☺☺Siapa kata blogger tak perlukan Namecard.WAJIB ada ok.Untuk apa? untuk setiap event yang korang pergi tu,wajib kena bagi name card sekiranya in future ada job lagi,boleh la PR tu panggil korang.


Actually,name card aku ada lagi sebenarnya.Adalah lagi sikit..tapi disebabkan aku dah ubah no.phone terpaksalah buat yang baru.Kali ni aku menggunakan khidmat Pixajoy.Masih lagi bertemakan PINK.Macam tak boleh nak move on je dengan pink kan..Tapi dah minat,nak buat macam mana.

Design ni pun aku ubah sikit-sikit dengan template yang diberikan.Kalau ikutkan design dia background kosong je,jadi aku tambah la sikit untuk nampak lebih ayu gitu pada name card.

pixajoy
Inilah hasilnya Name Card yang aku buat dengan Pixajoy tu.


Untuk Name card yang baru ni aku masih lagi menggunakan Material Art card  260gsm with gloss Lamination. Nampak cantik kan bila guna gloss lamination ni.

Jika korang berminat untuk menempah Name card macam ni,boleh la rujuk SINI .Macam-macam pattern yang boleh korang pilih.. Kalau korang nak apply free namecard dari Pixajoy klik SINI


pixajoy

Blog pink,name card pun pink jugak..hehehe,..Yang penting cantik di mata..Sebenarnya banyak lagi yang korang boleh buat di Pixajoy.Nak bagi hadiah birthday,hadiah kawen,dan macam-macam lagi dengan design sendiri pun boleh tau.


pixajoy


Masuk je website PIXAJOY ni,confirm korang akan terjebak jugak.Oh ya..Sekarang ni PIXAJOY sedang mengadakan PROMOSI  March Better.Korang boleh dapatkan Softcover book  8.5" x 12" dengan harga RM43.90 je tau...Hanya di bulan kelahiran aku je...hahaha...Banyak lagi promosi yang menarik,korang boleh klik SINI

Apa lagi yang best..tengok kat bawah ni hah...Ada lagi tau best seller yang korang perlu rembat cepat-cepat
pixajoy

Hah..apa tunggu lagi.. cepat-cepat terjah website di bawah ye

www.pixajoy.com.my



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

30 comments:

  1. wah design memang kiut habis. saya pun suka pink jugak. hehehehee

    ReplyDelete
  2. itulah
    tengah bercadang nak buat name card juga nih

    ReplyDelete
  3. cantik dan simple je CT, kak ana pun pernah tempah dengan pixajoy memang berbaloi-baloi kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak ana..kita pun kali kedua tempah dengan pixajoy

      Delete
  4. Comel dan sweet je warna kad nama tu. Ana pernah print sekali je dgn pixajoy.

    ReplyDelete
  5. Sweet and cute name card tu. Ana pernah sekali je print dgn pixajoy utk name card.

    ReplyDelete
  6. Nice one kak :) Hee. Cantik sebab warna pink hehe.
    Ika dtang singgah sini ya. https://ikashoid.blogspot.my/2018/03/bersyukurkah-kita.html

    ReplyDelete
  7. Pink..aii loikee..el pun nak tukaq namecard baru gara2 yg lama masih pakai link blog lama..skrg dh tukaq domain

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum eda...wow cantiknya kad baru eda...

    ReplyDelete
  9. Lama dah tak buat namecard..mungkin boleh tempah gak ni..

    ReplyDelete
  10. Cantik n simple name card tu, Kak Sue pun pernah tempah kat Pixajoy..

    ReplyDelete
  11. Cantik name card baru. Pinky pinky gitu

    ReplyDelete
  12. wuhuuu..namecard baru dia cun la.

    ReplyDelete
  13. Cantiknya namcard sis.. Pink gitu..

    ReplyDelete
  14. wahh cutenye.. pink pink favorite color ain tau . :)

    ReplyDelete
  15. uzu lama x buat namecard. hehehe takde masa lah kann nakkuat. btw tq atas info

    ReplyDelete
  16. Cutenya namecard tu. Lia memang tercari-cari kat mana nak buat namecard baru. Blogger macam kita memang kena ada namecard.


    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  17. cute la akak! pinkyyy. suka tngokk <3 busyra pernah print skali di situ..

    ReplyDelete



Post Top Ad