Shopping Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Monday, March 19, 2018

Shopping Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM

Assalamualaikum

Shopping  Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM | Mesti Online Shopper dah sinonim dengan website Ezbuy ni kan.Siapa yang tak tahu pasal EZBUY ni memang rugi tau.Sebab apa,EZBUY ni adalah salah satu website E-dagang yang menawarkan produk dari CHINA dengan harga yang sangat murah.


DI EZBUY,korang boleh dapati pelbagai jenis barangan dan keperluan yang korang nak dengan harga yang murah.Lebih dari 500 produk ada di dalam EZBUY ni dari keperluan pakaian,perabut,perkakas rumah dan sebagainya.

JD.COM dan MOGUJIE  KINI DI EZBUY

Terbaru di EZBUY adalah JD.COM dan MOGUJIE adalah salah satu produk yang bekerjasama dengan EZBUY.Seriously harga dan produk yang ditawarkan benar-benar buat aku tak tentu arah sekarang ni.Banyak sangat yang aku nak beli tau.Sekarang ni amatlah mudah orang Malaysia nak membeli barangan china.Dengan harga postage yang tak masuk akal tu,rakyat Malaysia mampu menggunakan barangan daripada China ni tau.

JD.COM

JD.com lebih dikenali sebagai Jing Dong merupakan satu pusat e-dagang terbesar di China.Mereka mempunyai pelbagai rangkaian produk yang diperlukan oleh kita seharian.


Ini adalah antara produk yang ditawarkan di EZBUY dari JD.Com

Untuk korang yang nak mencari barangan dari JD.com,korang perlu mencari dengan perkataan Jingdong.
Nampak tak yang aku bulatkan tu,itu adalah barangan dari JD.com


Sila rujuk link SINI untuk ketahui cara shopping di JD.com.Bila masuk sini dah rambang mata tak tahu nak pilih yang mana.Banyak dah masuk bakul.Tunggu nak buat pilihan akhir je ni.

MOGUJIE.COM

Mogujie.com pula sama seperti JD.com juga cuma Mogujie lebih kepada Fesyen.Kalau korang tengok fashion yang dihasilkan oleh Mogujie ni,semuanya cantik-cantik belaka.Bukan sahaja fesyen untuk orang dewasa,malah kanak-kanak pun ada tau.
Produk Mogujie di EZBUY

Antara fesyen kanak-kanak di Mogujie.com
Harga pun not bad kan..So sangatlah merambangkan mata tau nak membeli belah di Mogujie ni.
Bukan hanya tawaran itu yang diberikan malah,penghantaran pun murah sahaja.

EZBUY TURNS 2

Hah..diam tak diam EZBUY dah dua tahun bertapak di online shopping.Dan dah semestinya sempena ulang tahun EZBUY yang kedua ni,mereka memberikan promosi dan servis penghantaran dengan harga menarik ok..

FREE VOUCHER RM15 UNTUK KORANG

Berita baik untuk korang yang belum pernah sign up dengan EZBUY,korang bolehlah sign up dan dapatkan percuma voucher sebanyak RM15.

FREE VOUCHER RM15

EZBUY ni juga korang boleh download melalui aplikasi di Google Play dan sebagainya.Sangat mudah.Jangan lupa tau singgah di website ezbuy ni.Nikmati pelbagai jenis promosi disini

www.ezbuy.com.my


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

28 comments:

  1. Tak pernah try lagi EZBuy ni...nanti nak try bila dapat gaji...hehehe

    ReplyDelete
  2. Kita mmg suka tauu online shopping ni. Belum try lagi shopping kat sini kena check niii

    ReplyDelete
  3. Siapa yang x sign up lg tu boleh lah sugn up cpt2. Boleh dpt rm15 voucher tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ana...dah boleh beli baju sehelai tu

      Delete
  4. El dah terjebak dah dgn ezbuy ni..brg2 semua murah2..lagi2 baju2 dr dua brand ni lawo2 oiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. bebaik EL...hehehe..settlekan apa yang patut dulu sebelum masuk ezbuy ni

      Delete
  5. Wah best gila shopping. Nnti nk singgah pergi shopping jugak lah. Bahayo betul. Habih la duit gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaga-jaga...bahaya tau masuk ezbuy ni..hehe

      Delete
  6. Wah menarik juga platform online EZ Buy ni...Marsha tak pernah cuba lagi. Nanti boleh cuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat menarik marsha...eda pun sampai terpengaruh jugak dengan ezbuy ni

      Delete
  7. Senang sekarang nak shopping semua dihujung jari dah kan..

    ReplyDelete
  8. Tak pernah try lagi shopping dgn EZBUY.. Mcm menarik saja nie

    ReplyDelete
  9. untunglah kan main shoping2. tak pernah lagi shopping kat sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. shopping memang seronok..poket je tak seronok sangat...hehe

      Delete
  10. skrg ni nak shopping, tak yah susah2 nak keluar rumah..bukak laptop/handphone..pilih je yg mana berkenan masuk bakul..Ezbuy ni saya pernah shopping tahun lepas..saja try, okey la barang2 dari Ezbuy ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..barang dari ezbuy ni semua berpatutan

      Delete
  11. assalamualaikum eda...wah ! bestnya shopping online...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama,shopping online ni tersangat lah best

      Delete
  12. Tak pernah lagi shopping kat ezbuy ni. Nak cuba tengok lah apa koleksi barangan yg dia ada. huhu

    ReplyDelete
  13. Menarik jugak barang-barang dia. Tak pernah shopping lagi dekat ez buy.

    ReplyDelete
  14. tak pernah lagi shopping ezbuy. nanti boleh la cuba

    ReplyDelete
  15. Dah lama tak shopping kat ezbuy. Nih dah ada plak jd.com dan mogujie lagilah..kalau pergi web ezbuy confirm rambang mata dibuatnya

    ReplyDelete
  16. mmg trbaik ezbuy ni kan akak.. suka masuk website dia, bnyk barangan

    ReplyDelete



Post Top Ad