Berkumpulnya JDT Blogger di Double Tree By Hilton JB - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Saturday, April 07, 2018

Berkumpulnya JDT Blogger di Double Tree By Hilton JB

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Ini dari sorotan entry lepas masa Media Preview Pra Ramadhan di Double Tree Johor Bahru.Kalau korang tak tahu entry mana,Ni hah..entry Buffet Ramadhan 2018 di Double Tree By Hilton Johor Bahru. Kot korang plan nak berbuka puasa di luar,dan tak tahu kat mana nak buka puasa,boleh la terjah entry tu untuk dapatkan maklumat ye.
Nak cari tempat makan untuk berbuka puasa di JB ni sebenarnya banyak.Cuma tengok budget korang lah kan,ada yang murah dan ada yang mahal.Kalau nak puas hati,makanan banyak,haruslah cari yang mahal dan berbaloi.Barulah orang kata tempat Buka puasa di luar kan.
Alhamdulillah,bila ada Food Review macam ni,barulah dapat jumpa rakan-rakan dari JDT Blogger.Walaupun tak semua yang dapat jumpa,tapi ada lah jugak kan.Nak jumpa semua sekali tu memanglah payah sebabnya,walaupun kami Blogger Johor,tetapi kami berlainan tempat,ada yang duduk Kluang,Batu pahat,Gelang patah,pasir gudang,kota tinggi dan banyak lagi tempat yang jauh menyebabkan diorang tak dapat nak join sebarang event macam ni.
Insyallah,mana tau satu hari nanti,kot dapat sponsor dari mana-mana pihak yang nak taja kitorang punya Family Day...syukur rasanya.Di entry tu memang aku tak masukkan pun gambar-gambar selfie or welfie..Sebabnya aku nak fokus kan pada makanan,nak bagitahu kat orang tentang makanan yang special yang ada di Buffet Ramadhan di Double Tree Johor bahru.Jadi apa yang aku nak sampaikan tu,sampailah kat korang...hahahah..ada faham.
Pada Media Preview hari tu,blogger yang datang adalah,meh ,aku senaraikan blog diorang,kotlah korang rajin nak terjah





Gambar yang aku paparkan ni banyak hasil ihsan dari diorang sebenarny terutama kak lin yang tudung hijau tu..haha.ampun korang..Aku tak larat nak cari dah gambar..fening kepala tengok makanan ada ler...

Baru aku perasan,tak banyak gambar yang aku amik dengan diorang..

Bila nak jumpa korang lagi....

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

8 comments:

  1. Bukan senang nak jumpa kan...hehehe
    Nanti ada rezki jumpa lagi ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak lin,insyallah..nanti kita jumpa lagi ye

      Delete
  2. wah bestnya dpt berjumpa dgn blogger

    ReplyDelete
  3. memang seronok dapat berjumpa ramai-ramai.. all the best korang..

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat jumoa kawan kawan blogger

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa dpt jmpa kwn2 blogger. meriah tngokk. <3

    ReplyDelete



Post Top Ad