Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Travel | Food | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Travel | Food | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Wednesday, April 18, 2018

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan

Assalamualaikum

Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan | Aku diantara penggemar koleksi lipstick.Walau tak banyak,tapi aku suka nak kumpulkannya.Warna-warna yang aku pilih pun adalah warna-warna Nude yang aku rasa sesuai dengan tona kulit aku.Jenis aku,bila pakai lipstick,memang tak suka terlalu terang dan terlalu gelap..Just nice.Sebab tu bila ada Lipstick baru yang ada di pasaran sana tu,yang kena dengan taste aku,aku akan usha..Yang penting affordable..
Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan

 Ni hah...Imanni Cattleya Lipmatte gadget baru di dalam beauty bag i...Best je pakai ni..Tapi kalau kulit bibir kering,make sure pakai pelembap dulu ye
Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan


Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan
 Warna yang just nice untuk tutup bibir yang sedikit kehitaman disitu.Nampak macam tak pakai lipstick kan..hahahah

Kenapa perlu pilih Cattleya Lipmatte ni?

  • Ia dapat merawat masalah bibir kering jika digunakan secara konsisten
  • Terdapat Organik Habbatus Sauda
  • Tekstur yang lembut dan warnanya tahan lama
  • Senang di cuci dan tidak melekit
  • Campuran kandungan bahan-bahan yang telah disemak dan disahkan selamat



Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan

Warna-warna yang terdapat pada Lipmate Cattleya ini sangat cantik tau,antaranya

  • Bombastic
  • Desire
  • Charm
  • Romantic


Untuk korang yang nak dapatkan Lipstick dan produk Imanni ni boleh refer di IG di bawah ni
IG : Imanni Skinz




Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

24 comments:

  1. Assalamualaikum eda..wah !! Bila tengok cun nyer

    ReplyDelete
  2. Sis suka color lipstik cmtu, yg pakai tp macam tak pakai ..so natural kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup,memang pebret kita color macam ni sis

      Delete
  3. tunjuk la muka full.hehe.. menarik la lip matte ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka tak penting,yang penting bibir yang memakainya...hahah

      Delete
  4. Cantik warna yang kak Eda pilih ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay..akak memang suka warna² macam ni

      Delete
  5. Cantiknya warna nude Cattleya ni. Sesekali try nude colour. why not? :)

    ReplyDelete
  6. Kaler nude dia cantik...bestttt

    ReplyDelete
  7. lipstik jenis matte ni mmg favorite
    nti boleh try

    ReplyDelete
  8. uyul pun suka kaler kaler nude camni. pahtu makeup look orangeyyyyy fuhh cun!
    Uyul Rosli | JDTBlogger & AFBDotMy

    ReplyDelete
    Replies
    1. bab makeup failed lah yul...kalau lipstick je ok...ahaha

      Delete
  9. Wah cantiknya koleksi warna. nude2 gitu lawa lah.

    ReplyDelete
  10. Ala...dah la mimi suka kumpul lipmatte..nih semua la nih

    ReplyDelete



Post Top Ad