Bertukar Hadiah Sempena Mothers Day JDT Bloggers - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, May 15, 2018

Bertukar Hadiah Sempena Mothers Day JDT Bloggers

Assalamualaikum
Hai korang☺☺ Semasa kami dijemput oleh Pihak Double Tree sempena Mothers Day Celebration,sempatlah kami-kami ni buat tukar-tukar hadiah sempena Mothers Day Celebration.Idea tukar-tukar hadiah ni datangnya dari SIS Lin iaitu ahli JDT Blogger jugak.So selepas makan-makan and chill sambil tengok Cerita Mamma Mia,Kami ke Lobby Hotel untuk bertukar-tukar hadiah.


Actually ini bukanlah satu paksaan untuk kami semua bertukar-tukar hadiah.Lagipun Hadiah yang kami bagi tu tak lebih pun dari RM10.Kalau ada ahli lain yang nak bagi lebih dari RM10 pun,takde masalah.Seperti yang aku cakapkan tadi.Ia dibuat atas sebab sukarela..

Moh ler kita tengok aksi tukar-tukar hadiah yang gamat ni.
Nona dan Huda

First of all,Nona dan Huda dapat cabutan bertuah ni.Maknanya Huda akan tarik satu nama ahli yang lain.Dan ahli itu adalah Nona.Dan Nona dapat hadiah yang Huda bagi.Huda ni new comer JDT Blogger.Dan ini adalah event pertama untuk dia.Congrates Huda and welcome to JDT Blogger
Ini Kelakar,uyul lupa nak membeli hadiah untuk Tukar-tukar hadiah ni.Tapi yang sadisnya,Hernee pulak tu yang dapat..Kah²..Hernee,sila tuntut hadiah double untuk kesilapan yang uyul buat.

Hernee dan Puan Blog
Partner selalu mereka ni.Hernee dan Puan Blog.Baru kata janganlah dapat hadiah Hernee..Tetiba mmang dapat hadiah dari dia..hahaha..Gurau ye Makcik..And i dapat shawls dari Hernee..Thanks Beb..

Puan Blog dan Mialiana
Ini pulak Hadiah yang puan blog bagi untuk sape nama yang di cabut .Kena pulak pada Kak miaAku beli Towel Cantik untuk hiasan di dapur.Nak guna pun boleh je..>Takde masalah pun.Memang dibeli untuk senang mommy nak guna kat dapur.Dah kata hari ibu kan.Mestilah bagi benda yang ada di dapur...hahahahha...So congrates kak mia sebab dapat hadiah cantik dari Eda.

And Tak lupa juga bila Huda cabut nama untuk ahli seterusnya.Terkenalah pada Kak Seri..Wow...tak tapi tak ingat hadiah apa...

Nona dan Sis Lin
Last but not least...i guess!!! Sis Lin dapat hadiah dari Nona..Kemain Melentok lagi kan SIs Lin ni.Dia adalah orang yang selalu menjadi Partner untuk BUffet Ramadhan dan Event-event kami.Lap u kak..Terima kasih sebab selalu tumpangkan kita...eh..eh..

Di bawah ni ,aku tepek sikit gambar-gambar Mothers yang sporting tak hengat.Kalau berjumpa mau gegar event macam ni tau..hahaha...Very supporting and Sporting..hahaha



Banner Baru JDT Blogger..


JDT Blogger bersama PR yang menjemput kami..All the Best untuk Double Tree Johor Bahru And thanks sebab menjemput kami untuk event mereka.


So,habislah cerita pasal kami bertukar hadiah.Walaupun ramai yang tak dapat hadir dalam event ni,insyallah,next event kita bersua lagi ye..No worries!


#JDTBlogger # TBJ #MuafakatJohor #Kisahsidairydotcom


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

12 comments:

  1. Hahaha paling kelakar ko laa Eda..masin molot ko dapat hadiah Hernee..hahahaha
    Kenapa gambo Ss semua kepala ke atas ek ? hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu dah memang trademark ko kan kak..hahaha....tulah terlebih makan ikan masin kot...

      Delete
  2. seronok jerk tgk team johor..selalu hapoy jerk n sepakat..tahniah semua

    ReplyDelete
  3. Hahaha, kelakor la...adehaii, i enjoy this last part..tukor hadiah, ehhehe~

    Thanks all yang bagi kerjasama ~

    ReplyDelete



Post Top Ad