Bantal dan Keychain dari Printcious - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Saturday, June 02, 2018

Bantal dan Keychain dari Printcious

Assalamualaikum
Bantal dan Keychain dari Printcious | Cantik tak bantal kita ni..hehehe..Actually umi baru je order dari PRINTCIOUS tau.Umi plan nak order lain,tapi bila fikirkan nak ganti bantal yang kat office ni dah lembik,tu yang umi order bantal.Tambah lagi sikit je duitnya umi tambah keychain ni untuk gantung kat kereta.


Apa yang umi suka tentang Printcious ni,bila umi buntu nak belikan hadiah untuk kawan-kawan umi,umi order je dari Printcious ni.Nak buat sendiri boleh atau nak beli yang dah ready made design pun boleh tau.


Bantal pink dan jugak keychain.Bantal ni umi memang letak kat office.Sape kat  sini yang ada bantal kat office boleh geng ngan umi.Bestnya bantal ni,tebal tetapi lembut.Nak picit-picit je rasa lembut dia tu.Gambar umi letak potret family lah.Tiap-tiap hari tengok,bukan kat rumah je,kat office pun tengok diorang tau.

Key chain ni umi beli untuk letakkan kat kunci kereta.Disebabkan Keychain di kunci kereta tu dah lama,so saje jelah umi nak ganti yang baru.Yang penting ada gambar yang sama dengan bantal tu jugak.


Tadaaaa...Bantal pink ni teman umi dekat office.Boleh jadi bantal dan boleh jadi sokongan belakang umi ni.

Kalau korang nak tahu,sebelum-sebelum ni pun umi pernah cerita tau tentang Printcious ni.Kalau korang rajin,sila baca entry-entry umi tentang Printcious.Nampak tak umi sayang sangat dengan Printcious ni.hahahaha..



Nak tahu lebih lanjut tentang Printcious,tengok detail di bawah

Laman web : www.printcious.com/my
Facebook : www.facebook.com/Printcious
Twitter : @Printcious
Email : ask@printcious.com
Youtube : printcious-gifts

alamat :
No.30 Ground Floor,Jalan Tiara 4
Bandar Baru Klang,41150 Klang

Selangor D.E Malaysia




Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

1 comment:



Post Top Ad