Menu buka puasa Ramdhan ke -14 - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Saturday, June 02, 2018

Menu buka puasa Ramdhan ke -14

Assalamualaikum
Menu berbuka puasa Ramadhan ke-14 | Alhamdulillah. .Dapat berpuasa kat kampung memang best. walaupun menunya biasa-biasa, tapi bila dapat bersama dengan keluarga tu, satu kepuasan tau. 


Semalam lepas balik kerja, ambil husband terus je balik kota tinggi. Masih sempat lagilah nak berbuka puasa. jomlah kita tengok menu yang my mom sediakan
Ikan bakar pari

Ayam masak kari

Ikan goreng

Kuih kasui

Sayur goreng
Actually ada lagi lauk dan kuih yang tak sempat nak snap. Kira ini  yang disiapkan lebih awal la.. Yang lain-lain tu kuih yang lebihan dari mak berniaga. 


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

5 comments:

  1. ikan pari bakar tu nampak sedap.

    ReplyDelete
  2. Uiiiiii ikan pati bakar tuh nampak sedappp

    ReplyDelete
  3. wahhh..terliur nya tengok ikan pari tu.Mesti sedap tu.Masa kecil kecil,abah slalu beli ikan pari bakar,sama kuah macam resipi awak tu.Dah lama tak makan..

    ReplyDelete



Post Top Ad