Selamat Hari Raya Aidilfitri - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Monday, June 18, 2018

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum
Selamat hari raya Aidilfitri di tahun 2018.Alhamdulillah,dah pun sampai ke hari raya yang keempat nampaknya. Dan tentunya dah beberapa hari jugaklah kan blog tak berapa nak hapdet gara-gara sibuk beraya dan yang paling penting No internet connection. Kalau hari pertama sampailah hari raya keempat ni, confirmlah internet ni speed slow. Sampai nak buat status kat fb pun sangkut tau. 

Untuk entry pertama di hari raya ni, nak juvaklah up gambar family kan. Alhamdulillah tahun ni #teamrayajohor. So, meriah sikitlah kan.. 

Nak bergambar group ni merupakan satu cabaran tau untuk aku. Nak kumpulkan anak-anak ni, rasa macam dah boleh jadi mak ko hijo tau. Kalau dah lama sangat, bebudak ni cepatlah bosan,ada jelah karenah yang boleh buat mak pak tak sabar.. 

Oh ya, tahun ni, kami pilih royal blue sebagai tema hari raya kami. Walaupun ada jugak yang keluar dari warna tema kami, tetap dimaafkan atas sebab-sebab tertentu. 
Ada lagi adik beradik yang tahun ni giliran mertua

Gambar family kecil kami
Tengok jelah gambar ni. Punyalah payah nak buat mereka pandang kamera. Sabau jelah kan. Teringin nak buat photoshoot raya satu family. Tengoklah nanti macam mane.. 

Korang pulak?? Selamat hari Raya korang.. 


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

16 comments:

  1. Selamat hari raya
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jugak warisan petani

      Delete
  2. selamat hari raya uolls..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya uols...kita pun mintak maaf jugak...

      Delete
  3. selamat hari raya. kita sama #teambiru

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya..wah..ramai team biru ek

      Delete
  4. cantiknyaaaa baju rayaa turqoise + royal blue..selamat hari raya kak eda!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe...kan..tq and selamat hari raya

      Delete
  6. assalamualaikum eda...selamat hari raya mohon maaf jika ada salah silap mama yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama,selamat hari raya.Eda pun mintak maaf jika ada salah dan silap kat mama ye

      Delete
  7. selamat hari raya. cantiknya tema warna baju biru hijau :)

    ReplyDelete



Post Top Ad