Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Friday, June 01, 2018

Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya

Assalamualaikum
Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya | Syawal dah semakin menghampiri kita ni,rasa persediaan untuk berhari raya perlu dibuat secepat mungkin.Kebanyakkan barangan untuk persiapan raya memang aku beli melalui online.Senang dan mudah.Takdelah kena bersesak nak ke Mall yang dah tentunya sekarang ni orang berpusu-pusu untuk menyediakan persiapan raya.



Nak lagi mudah dan tak pening kepala puasa-puasa ni,kita shopping online jelah.Bukan kata kat Mall je dapat harga diskaun yang jatuh menjunam tau.Bila kau shopping online pun dapat harga murah berbanding korang beli kat luar..Tak caya,cuba tengok .Sempena  raya yang bakal tiba ni,Lazada membuat promosi Lazada Riang Ria Raya  di Website Lazada.Shopping online pertama di Malaysia okeh!! Menawarkan sehingga  diskaun 90% offer tau..


lazada riang ria raya
Korang boleh shopping raya dengan diskaun sehingga 90 % ini dari 1-4 June 2018.Pilihlah barangan apa sekalipun,janji jangan berbelanja boros ye...hehehe..Tapi sure kalau dah diskaun sehingga 90% ,banyak yang boleh jimat dan banyak jugak boleh beli.Betul ke tak?
Bukan itu sahaja tau,Lazada ada buat Flash sales,maknanya dalam waktu tertentu,terdapat pelbagai jenis barangan yang akan ditawarkan dengan harga jauh lebih murah.So korang kena selalu tengok website Lazada.Kalau susah sangat nak tengok kat web,Boleh je muat turun applikasi Lazada.So kat mana-mana pun korang boleh tengok..Ada lagi tau yang menarik yang aku nak cakap pasal Lazada ni.Apa dia??
lazada riang ria raya


DUIT RAYA SHAKIN' DEALS

Nilah yang aku cakapkan tadi.Duit Raya Shakin' Deals ni bermaksud,bila korang dah muat turun applikasi Lazada,di waktu tertentu,korang buka aplikasi Lazada di Phone korang dan shake.Macam mana caranya?
lazada riang ria raya
1. Download  dan Log in Aplikasi Lazada
2.Check out masa sesi game .Terdapat 3 sesi masa untuk korang shake,tengok schedule sesi game di bawah
3.Masuk ke akaun korang dan bersedia untuk shake.Masa untuk korang shake handphone korang adalah pada  pukul 5.30 pagi,12.30 tengahari dan 9.30 malam.So korang kena set jam untuk daily shake ni tau.

Game Session Time Slot

Goncang handphone korang bermula dari 22 Mei sehingga 4 Jun 2018

Sila buat sebab aku dah pun dapat pagi tadi tau.Pastikan korang bersedia pada homepage Lazada


Bila tiba waktunya,korang terus goncang handphone korang dan tunggu sehingga notification keluar samada korang menang atau tak

Yeay...Aku dah dapat RM10 offer tau.Ada lagi 4 kali goncangan untuk aku dapat lebih dari voucher 


Kalau tak menang,korang boleh try lagi.

Lepas ni boleh la aku try lagi,mana tau dapat voucher RM50,barulah boleh shopping tak hengat dunia kan. 

Kalau korang nak join game ni sempena Lazada Riang Ria Raya,pastikan korang klik LINK di bawah ni ye

Lazada Shake In Deals 


Oklah..nak sambung shopping kat Lazada ni.Kalau korang nak shopping jugak,meh la klik link ni,
https://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/
Last but not least,apa kata kita layan iklan dari Lazada ni..Syok weh!!


Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

35 comments:

  1. Wow. Ari ni. Mesti klik lazada.
    2 hati lepas aida da shopping lazada kat dah pun ha ha ha... Brg urgent. Tak dpt tunggu 1jun. Da trima pon semlm. Alhamdulillah .
    Nak jengah la jap lg. Mana la tau ada diskaun yg ohsem kan.

    ReplyDelete
  2. perghhh dah shopping raya kat lazada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru add to cart,belum beli lagi..hahahaha

      Delete
  3. mentang2 dah payday! hahaha okay tadi dah survey memang akan beli jugak la jawabnya nanti. haah tq sebab remind

    ReplyDelete
  4. Patutlah my siblings duk shake shake je phone kebelakangan ni..haha! Saya tak berapa amik pusing la sangat..malas nak busybody hal diorang hehe. Pandai strategi Marketing diorang ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..untung² dapat voucher rm50..mana tau kan

      Delete
  5. Wawawawa ...nak kena masuk dan goncang ni hahaha

    ReplyDelete
  6. Baru je shopping vacuum kt lazada. Terbaik promosinya. Nasib sempat baca blog ni dulu. Thanks for sharing ye .huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..mesti harga murah berganda-ganda kan

      Delete
  7. wahhh..macam best je yang shake shake tu..nak joint la nanti..mana tau rezeki dapat voucher RM50..hehe..

    ReplyDelete
  8. Shake shake..bahaya ni..berhantu.hehehehe

    ReplyDelete
  9. Emi sejak bulan puasa ni belum shopping kat lazada lagi. moga2 mampu berpuasa dari shopping online, haha. Moga2 tak terpengaruh :P

    ReplyDelete
  10. Lazada why why? Promosi Lazada ni memang menarik. Dah tau ni mesti nak bukak website Lazada ni. Jom kita shake shake you alls. Hehe.

    ReplyDelete
  11. seronok shoping online sedar2 nanti duit habis hehe. Qekra dah settle baju raya, beli siap je.

    ReplyDelete
  12. Aduhai Lazada ni..time orang fikiran lebih ke sambutan raya ni la dia sibuk buat promosi..dah macam hape dah setiap masa shake2 hp ha...sampai ada yang tanya..i jawab bersenam...lenguh dah ha shake2

    ReplyDelete
  13. Hari tu banyak kali goncang tak dapat... Hahaha.. Saya kena belajar survey online la. Mudah sgt kan

    ReplyDelete
  14. shake shake ni kalau dapat vou nilai besar untungla..tak pernah try lagi..tapi lazada ni syurga membeli belas atas talian heheheh..murah2 jugak kekadang heheh

    ReplyDelete
  15. Kena try shake shake ni. Kot2 dpt voucher best kan.

    ReplyDelete
  16. shake shake juga td tp belum ada nasib nak menang voucher ...

    ReplyDelete
  17. Dah lme xshopping kat lazada.. Ada sales nk rye ni bolehlah usha2 lazada mne tau de yg berkenan. Yg pnting nk join shakin deal tu.. Hahaha

    ReplyDelete
  18. saya tak shopping apa2 pun di lazada tahun ni. tapi mcam rugi plak klau tak beli barang sebab semuanya murah dan ada potongan harga

    ReplyDelete
  19. Lazada tenagh buat sale, tak kuat iman bila tengok sale2 ni...boleh usha tengok baju raya

    ReplyDelete
  20. Selalu terlepas peluang nak shake shake tuh.. Yela waktu yang diberikan tuh memang time tengah sahur la, time tidur la, time kerja lah. .kalau ingat buat.. Tak ingat let go macam tuh jelah kan

    ReplyDelete
  21. Belum lagi shopping kat lazada ni..takut nak bukak time2 nak raya ni..takut terjebak..hahaha.
    Tapi tgok ada shake2 tu teringin pulak nak cuba..adehhh

    ReplyDelete
  22. Ala bestnya. Sekarang ni dah jarang shopping di Lazada sebab rumah dah lengkap dengan semua barang. Tahu tak semua barang dalam rumah ni hasil selama 4 tahun membeli-belah di Lazada. WAKAKAKA. So untuk akak selamat shopping!

    ReplyDelete
  23. Okay, nak kne install apps lazada nie. Tinggal goncang2 pd waktu yg ditetapkan dan berpeluang memenangi hadiah. Mudah sangat nie !!!

    ReplyDelete
  24. I love shopping at Lazada, I need to download the app and try my luck later at 1230pm hopefully can get something.

    ReplyDelete
  25. dah lama x shopping dengan lazada. nampak gaya nak kena install balik la apps dia ni huhu

    ReplyDelete
  26. bestnya.Suka shopping dengan lazada ni.Barang cepat sampai.Ehehehe..

    ReplyDelete
  27. Suka main shake shake tu...lepas tu shopping..hihi

    ReplyDelete



Post Top Ad