I am A part of Althea Angels - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, July 10, 2018

I am A part of Althea Angels

Assalamualaikum
I am A part of Althea Angels| Tak sangka sungguh dapat menjadi salah seorang dari Althea Angel ni. Siapa tak sukakan. Althe adalah salah satu website online yang menjual barang kecantikkan dari Korea yang paling popular di Malaysia ni. Selain banyak pilihan dari make up dan sebagainya, mereka juga ada menjual pelbagai produk skincare.


Memanglah tak sangka akan dapat menjadi salah seorang angel dalam Althea.kr ni. Bersemangat nak menjadi salah seorang dari mereka. 

So, nantikan next projek aku bersama Althea ye. Kalau korang berminat untuk shopping barang kecantikkan dari korea, boleh terus ke website mereka


Althea.kr

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

21 comments:

  1. Tahniah Aida..sama la kita....hehehe...x sabar nak tunggu surprise dari Althea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga untuk SA, kita pun tak sabar

      Delete
  2. tahniah sis ... kita pun sama yeay!

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mek Da...lepas ni feloles laaa awak yer...hehehe

    ReplyDelete



Post Top Ad