LUNCH TREAT DI SDS PARADIGM MALL bersama JDT Blogger - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Tuesday, July 03, 2018

LUNCH TREAT DI SDS PARADIGM MALL bersama JDT Blogger

Assalamualaikum

LUNCH TREAT DI SDS PARADIGM MALL | Lepas pada Event SDS #LongLeafChallenge tu,perut pun dah lapar,dan lunch kami ditaja sepenuhnya oleh SDS..Memang tak sangka oiii..Lagi pulak makanan kat SDS Cafe ni memang sedap-sedap belaka.And aku memang suka makan di SDS Cafe ni.Kalau tak caya,tengok entry-entry aku makan di SDS.Boleh tengok entry Dinner di SDS Cafe & Bakery Taman Kota Masai dan Luncheon di SDS hari ini.


And kami memilih menu di bawah ni untuk santapan kami tengahari tu.Yang bestnya portion untuk sorang tu sangatlah banyak.Kalau korang order makanan,make sure order berlainan dengan kawan-kawan tau.Nanti boleh rasa sikit sorang makanan korang.At least boleh try menu lain pulak kan.




So JDT Blogger team ada dua meja.Disebabkan ada yang bawak partner,so kita terpaksalah pecah kepada dua meja..Nanti korang scroll ke bawah ek...hehehe
Ni menu di Meja makan kami.Aku berkongsi meja dengan Sis Lin ,Johorbahru2020 dan juga Mak Lin

Grilled Chicken Chop Marinara


Salmon Alio Oglio

Seafood Marinara

lunch set for kids


Cheesy stick yang sodappp

Meja sebelah uyul,ain and the gang

Menu orang meja sebelah


Geng mak²,tapi tak sure sorng tu dah jadi pak ke belum,(page Johorbahru2020)



And yang paling bestnya,aku complete buat kad ahli SDS lagi.Kalau sebelum ni macam taknak buat,tapi bila banyak benefit bila buat ahli,terus pi buat cepat-cepat.Kalau buat kad hari tu ,kena bayar RM5 je... murah ke murah..heheheh..Nanti birthday si Naura boleh la beli kek kat sana lagi.





Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

14 comments:

  1. bestnye kak eda.. dilah pun suka makan kat sds.. menu sedap, portion besar kan..

    ReplyDelete
  2. Tiba-tiba rasa lapar hehehehe

    ReplyDelete
  3. wowwwww.. birthday naura nanti boleh lahh ngecek kek sds ehk.hhahahaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nak belanja dia makan kat sini nanti

      Delete
  4. wah bestnya dapat together2 dengan blogger. bila kita nak jumpa pulak yer hehe

    ReplyDelete
  5. Sedap2 nampak semua makanan.. Salmon Alio Oglio teringin sgt nak rase..

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far akak makan sedap dan tak mengecewakan

      Delete
  6. sedap2 makan kat sds ni..kalo sambut bday kawan2, sds salah satu option juga..hihi

    ReplyDelete
  7. wahh best dpt lunch bersama blogger2 kan kak.

    ReplyDelete



Post Top Ad