Menu Dinner dari dapur KSD110718 - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Wednesday, July 11, 2018

Menu Dinner dari dapur KSD110718

Assalamualaikum
Menu Dinner dari dapur KSD110718| Sejak musim raya beberapa minggu lepas, jarang aku masak ayam. Mungkin sebab dah muak sepanjang raya walaupun raya belum lagi habis. Tapi untuk hari ni, ada jua menu ayam disenarai menu kami untuk malam ni. 

Oh ya, lagipun macam dah lama je takde entry masak-masak kan. Bukan tak memasak, tapi bila bab nak up entry ni, perasaan M tu menebal tau .Kalau takde entry review, memang aku relaks sekejaplah. 

Ok, jom tengok menu yang sempat aku sediakan untuk keluarga tercinta. 
Ayam paprik

Bayam goreng

Telur goreng
Simple kan resepi dinner aku. Alhamdulillah.. Walau kekadang hari-hari memasak, Allah swt sentiasa beri kita idea kan untuk memasak. 



Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

6 comments:

  1. Alhamdulilah..
    Kita punya gambar menu masak harian, duk berderet dalam draft..tapi tu la entri revew banyak beno hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat yang mana patut dulu sis..agak-agak dah ketandusan idea..kena masukkan...hahaha

      Delete
  2. menggoda betul ayam paprik tu kak.meh pas sini sikit please

    ReplyDelete
  3. simple tapi alhamdulillah sedap makan tu

    ReplyDelete
  4. aduhhh akak.. ayam paprik tu menggodaaaaa.. sedappp tngok

    ReplyDelete



Post Top Ad