Menu Dinner kisahsidairy 01082018 - Kisahsidairy.com -Malaysian Parenting & Lifestyle Blogger

Kisahsidairy.com -Malaysian Parenting & Lifestyle Blogger

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Thursday, August 02, 2018

Menu Dinner kisahsidairy 01082018

Assalamualaikum
Menu Dinner kisahsidairy 01082018 | sempat lagi kan dok cerita pasal menu dinner ni.Menu dinner kali ni ada daging.Lama dah tak makan daging ni.Since MIL tak boleh sangat makan daging,maka kalau nak makan,kena hari yang dia takde.Aku tak pasti sebab apa dia tak boleh makan daging,tapi memang dia takkan sentuh daging kalau dimasak.

So,bagi mengelakkan dia rasa kecik hati bila aku masak daging ni,dan taknak la dia hilang selera untuk makan,so bila takde tu,takdelah rasa kesian masak daging..eh..korang faham tak ayat aku ni..hahahaha.

So,apa menu kami untuk dinner semalam?
Kacang panjang goreng

daging masak kicap

Ikan Goreng
Hah..itu jelah menu yang sempat aku sediakan untuk family.Itu pun dah cukup.Kalau ikutkan boleh je lagi tambah lauk.Tapi tulah,bukan hari ni je kan nak makan..esok lusa pun nak masak lagi...hahahaha..Kenapa aku rajin update pasal menu dinner..Sebenarnya aku nak mahirkan dalam skill ambil gambar..Nak biasakan cari angle yang cantik..Tapi tulah kan,masih belajar..sebab tu rajin amik gambo...hahaaha


Hari ni tak tau menu apa pulak...

Thanks for Reading kisahsidairy.com
Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

14 comments:



Post Top Ad