About Me


Assalamualaikum
Mengenali dan mendekati saya dahulu untuk tidak mengatakan saya sombong.Kalau korang tak mengenali tuan empunya blog nie dengan lebih dekat,mungkin korang akan mengatakan tuan punya blog nie sombong..

So,mari aku perkenalkan pada korang siapa Disebalik Kisah Si dairy nie

Nama Penuh :Siti Rohaida bt Yusof
DOB: 30 march 198-(hehehe..saje nak rahsiakan..
Status: Isteri kepada En.Ahmad Syahrizan

Anak kedua dari 10 orang adik beradik..ramaikan..actually mempunyai stepfather yang begitu penyayang..Tak semuastepfather tu jahat occay.mempunyai kelaurga yang bahagia walaupun kadang kala berlaku pergolakkan..tapi bagi aku itu lumrah kehidupan..tapi kitorang tetap happy,,
Sudah berkahwin hampir 3 tahun dan belum dikurniakan cahaya mata.So that,korang yang membaca nie..ikhlaskan hati untuk berdoa agar kami dikurniakan zuriat .insyallah

Mula berblogging pada tahun 2010 dengan nama blog kisahkesahidup.blogspot.com dan disusuli dengan akuwanitamelayu.blogspot.Terpaksa ditukar kerana timbul carian google yang mengaibkan nama akuwanitamelayu tu..So menjelma la pula kisahsidairy.com..amat sesuai.baru bertukar domain..dengan harapan semangat untuk berblogging tu sentiasa ada.

memang suka berkawan,berjenaka,,tapi takut pulak orang salah tafsir..


tu je kot setakat nie..jangan lupa singgah selalu ye...happy blogging..
www.kisahsidairy.com

Follow Us @aida_yusof81