0
Assalamualaikum

Nak di jadikan cerita tentang hot perfume nie.
Dua hari lepas aku bawak hot perfume "Hot Car & Hot perfume " nie masuk dalam opis aku.Niat hati nak sembur skit opis aku nie yang da bau screw nie..Al maklum ler..keje bahagian store nie..Bau Besi jerk...Lom bau orang lagi..
Bila sorang masuk, lepas sorang kate bilik opis aku nie bau wangi sangat..emmm..memang la...da namenyer pun hot perfume..hehe..Aku memang suka wangian..The most women in ther world nie pun suka sangat dengan wangian kan?? x terkecuali la lelaki..mesti nak yang wangi..

So ade staff nie berminat dengan wangian hot perfume nie..dok berkali-kali jugak la tanya kat aku,
Spray perfume nie aku bawak dari rumah..Tu pun En.Husband kate ade orang yang jual kat opis..Tu yang die beli.
Da 2-3 hari nampak dalam kereta,dok usha mintak spray tu..En.Husband kasi kat  aku..hehehe..tu yg spray satu opis..
Si mamat tu pun mintak aku belikan..emmmm..mane nak cari ek..
Last-last aku survey la website hotperfume nie..Wah!! banyak rupenyer koleksi dan produk2 diorang nie..
 lepas tu ade 2-3 org yang dok tanye aku dan mintak aku belikan..Percaya ke tak korang,ade la dalam 12 botol yg diorang nak...gilaaaaa...

lpas survey website,aku call owner stockis dan dia mintak aku datang kedai utk beli..
Dia sarankan aku jad agent la sbb nti boleh dpt harga agent..fikir punya fikir , why not aku jadi agen dengan yuran keahlian hanya rm20 shj..dan pembelian hanya rm84.00..da boleh la sbb aku beli da lebih dari 10 botol..

Dan sekarang aku adalah agent HOT PERFUME...hehehe..

kalau korang nak jadi macam aku nie boleh klik website nie
>>>>HOT PERFUME<<<<

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top