9
Assalamualaikum

Ehem..ehemmm....sape taknak cantik...Diberi peluang untuk menjadi cantik..of course la terima..
Tuari Hishop ada bagi peluang kat para bloggers.untuk mempromosikan barangan kosmetik kelauran Hishop.Wanita je kot...sebab takkan la lelaki nak pakai kosmetik pulak kan..So PCL tak boleh nak masuk affiliate nie ok...hehehehe..Tunggu Nuffnang pulak bagi ganjaran...hehehe

Lepas aku dah isi borang untuk daftar sebagai beauty box review...hari ini dah dapat emel dari Hishop mengatakan aku telah terpilih untuk dijadikan Hishop August beauty Box Review..Bila dah orang suruh try pakai secara free..Of course la kena review barang yang digunakan..
So tak sabarlah kiranya untuk aku menerima box tu..
just klik banner nie

Terima emel dari Hishop


Tak sabar nak tunggu barang tu sampai...apa agaknya yang aku dapat ek...
nanti aku boleh share dengan korang tentang produk nie.
So korang rajin-rajin lah tengok website dari HISHOP nie

ooopsss..sorry..PCL termasuk dalam ini filem...hehehe


Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top