29
Assalamualaikum

Hari nie aku nak perkenalkan seorang blogger baru yang masih baru berjinak-jinak dalam dunia blog nie..
Bukan satu office aku lah,tapi satu company dengan aku..

Nak bagi semangat sikit kat dia

Empunya blog "cerita Si Telinga bulat nie,adalah salah seorang yang mempunyai wawasan yang tinggi tau...Rajin membaca dan kini beliau suka berkongsi dengan sesiapa sahaja yang membaca blog beliau.
Anak jati Johor gitu..

Kenapa aku tak tampal banner dia??? Sebab dia belum lagi buat banner atau header lagi..Just yang simple2 jerk.

Jom terjah blog dia..




Post a Comment

  1. hehehe,,,, ok,,, diterjah sekarang jugak! :D

    ReplyDelete
  2. Welcome Telinga bulat..nanti kita terjah ya..

    ReplyDelete
  3. oohh si telinga bulat. hehe jap lagi akak terjah ye..

    ReplyDelete
  4. Nanti bleh singgah kat blog telinga :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. hehe welcome to bloggers world! hehehe terjah jangan tak terjah ;p

    ReplyDelete
  6. Salam...sue adw bace blog s.k.a..yg kamu ade ckp ttg patah tulang...elken kington 2 pil ke?

    ReplyDelete
  7. wak pon anak johor jugakk.,ahHKs

    ReplyDelete
  8. Blog orang kampung, nak kena terjah ni.

    ReplyDelete
  9. ok terjah =) happy blogging bt dia..

    ReplyDelete
  10. Telinga bulat mcm mana tu? Hehe... nnti nk terjah..

    ReplyDelete
  11. comelnya nama blog dia..jap nak g terjah..eheh

    ReplyDelete
  12. hehe okay lah tu tlg promo blog kawan :) let's support sesama blogger.

    ReplyDelete
  13. cik siti nak g terjah sekarang...hee

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top