7
Assalamualaikum

Selepas melawat pakngah yang aku yang sakit di Hospital Sultanah Aminah, aku plan nak balik rumah.Tapi bila teringat ada member aku yang pernah cerita tentang country garden di Danga Bay tuari, aku terus ajak en, husband ke sini..korang taulah, sejak beberapa tahun nie keadaan danga bay kurang memuaskan .sebab aktiviti kat sini tak macam 4-5 tahun sahulu..Dah tak ceria.

Tapi sejak adanya Country Garden Danga Bay nie, aku rasa dah cukup meriah.1st time aku masuk, tempat nie dah macam pusat rekreasi.Tapi tujuan utama country garden nie adalah untuk showroom apartment or kondo .Tapi yang bestnta disini dilengkapi juga dengan rekreasi untuk keluarga..memang best.Tapi penat berjalan.Kawasan sekitar dia memang luas.Makanan dia memang mahal, jangan cakaplah.selalu tempat tempat macam nie memang mahallah...hehehe.

Aku rasa memang sesuai kot nak berekreasi kat sini...nanti aku sambung lagi ye...nie aku sajikan sedikit gambar gambar di Country Garden Danga bay...see you..






posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. wow menarik tempat nie..teroingin lak nak pergi..huhu

    ReplyDelete
  2. insya Allah, berkesempatan, nak pergi gak la...

    ReplyDelete
  3. macam best ajek..kalau berkelapangan..sy akan sampai

    ReplyDelete
  4. mama semalam nak pergi, tak jadik... kitaorang pergi angsana je bawa anak-anak..

    ReplyDelete
  5. belum berkesempatan lagi p danga bay ni,mesti cantik tempat dia:)

    ReplyDelete
  6. nampak menarik gambar tu kak.. kali terakhir aiza ke danga bay pada tahun 2006 dulu semasa praktikal di Johor.. tentu dah banyak perubahan berbanding dulu..

    ReplyDelete
  7. sy ni xpnh lg smpai danga bay he3..teringin juga nk pergi sana =)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top