38
Assalamualaikum

hehehe....ketawa dulu...aku saja teringin jugak nak tengok jugak ranking kisahsidairy nie di Alexa..
Tengok ramai blogger buat macam tu..So,saja-saja aku nak tengok setakat mana penerimaan blog nie dalam ranking alexa tu..

Mana tau membanggakan aku...ada sikit semangat untuk terus berblogging kan...agak-agak bagus ke kalau macam nie..sebab aku tak tau sangat pasal nie...Orang lain lagi hebat dari aku..bawah 1000 je kan..oklah tu..janji rakan -rakan alam maya aku kenal siapa kisahsidairy nie..hehehe


Post a Comment

  1. Replies
    1. haha,,tak tau pun pasal ranking nie sebenarnya...

      Delete
  2. tahniah kak.. semakin baik tu.. lagi pun akak baru tukar kepada dot com kan?

    ReplyDelete
  3. Hehe buat ya.. :) bestnya dah pegang angka 1+++...

    ReplyDelete
  4. Deabak la kak! hehe. Kenit punyer ribu riban lagi malas nak check hahaha. Terus bersemangat tuk berblogging...kenit sokong akak (^_^)

    ReplyDelete
  5. tahniah, semoga menjadi semangat untuk terus berblogging :)

    ReplyDelete
  6. tahniah diucapkan kak, semoga bertambah naik lagi yer lepas ni...

    ReplyDelete
  7. bkn senang nak dok kat tpt tuh ...

    ReplyDelete
  8. sikit lagi tu kak,, mama punya 13++.. haha... jenuh nak mengejar...

    ReplyDelete
  9. tahniah, saya tk capai lagi hu..hu..

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum..kisahsidairy,

    dah ok lah rangking alexa dah semakin naik.. insaallah ader peningkatan..

    mselim3

    ReplyDelete
  11. tahniah aida, dah ok tu..semoga terus bersemangat k..

    ReplyDelete
  12. wah....
    rank 1k...
    power nie...

    http://abgdude.com

    ReplyDelete
  13. wah...akak...bestlah..tak lama masuk angka 3 tu..hihi

    ReplyDelete
  14. Tahniah.. Tak lama lagi mesti akan dapat bawah 1000..

    ReplyDelete
  15. Still blur2 & tak reti tengok Alexa Rank.. Huhu..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  16. Dah tinggi ranking tu. Usaha lagi nanti mesti naik lagi. Yang penting kami kenal akak kan

    ReplyDelete
  17. Usaha terus Siti, in sya allah kejayaan sentiasa menanti.

    ReplyDelete
  18. makin hari makin maju..teruskan berblogging :)

    ReplyDelete
  19. dah lama tak jenguk alexa ni. dulu2 rajin la jugak.. sekarang dah malas. Yg tak malas update blog jer :D

    ReplyDelete
  20. Sama la kita kann...lama gak tak jenguk alexia rank nih....tah bape angka tak tau laa....:)

    ReplyDelete
  21. tahniah kak.. akak, nak link check alexa boleh?

    ReplyDelete
  22. good performance.. xpe. lepas ni boleh try turunkan lagi sampai 1k je..


    recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

    ReplyDelete
  23. Tinggi la tu. Tu ranking dunia. Kira bagus la tu

    ReplyDelete
  24. Tahniah2..bukan senang nak dapat macam ni..hehe..

    ReplyDelete
  25. Perghh~~~ Oke lah tu. Boleh meningkat lagi. Blog pun dah bertukar. Pink gittew. Keep it up. Eimah suka yang bru punya blogskin. Comel. hihi

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top