18
Assalamualaikum

Dah beberapa hari duduk di Melaka nie, demam dan selsema melanda.Sempat juga berpicnic di Tanjung Bidara.esok dah nak balik jb.

Rasa tak kepuasan melanda saya..heheh...sebab apa yang dihajati tak dapat nak dilakukan...





Ada banyak lagi sebenarnya yang aku nak update..sekarang nie dok melepak kat mydin Jasin Melaka.

Tak sabar nak blogwalking kt rakan rakan blogger..rindu korang..hehehe

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. bestnya dapat jenjalan kat melaka..mudahan selamat dalam perjalanan balik esok sis ;)

    ReplyDelete
  2. bersantai di blog ni..hehe salam blogwalking :)

    ReplyDelete
  3. Best Mydin Jassin...saya suka...ada masa blogwalking ke blog saya.

    ReplyDelete
  4. dtg merayap di sini, hehehee

    moga cepat sembuh :D

    ReplyDelete
  5. ohhh..jenjalan di pantai Tg.Bidara..

    ReplyDelete
  6. ohhh kurindu melaka. Kenit tak pernah sampai lagi kot tg bidara tu hurmm. Have fun kak ;)

    ReplyDelete
  7. bestnyer lauttt~~ dok bersantai je ke..

    ReplyDelete
  8. eeheemm cepat la balik..sunyi ni ;p xde geng

    ReplyDelete
  9. amboi bestnya dapat bercuti sakan..

    ReplyDelete
  10. seronok berjalan-jalan merehatkan minda

    ReplyDelete
  11. Amboi tak balik lagi adik kakak ni ye:) Jalanlah Eda puas-puaskan hati hihi...

    ReplyDelete
  12. beznye picnic
    gambar pun dah menunjukkan relax, masa utk berkelah di pantai!

    ReplyDelete
  13. wahh dah lama tak pergi melaka :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top