23
Assalamualaikum


Alhamdulillah...Senarai pemenang akhirnya telah diputuskan oleh random.org

Sila lihat Senarai Pemenang Di bawah nie ye

Pemenang Tempat Pertama -Sehelai Shawl Half Moon Double Layer


Pemenang Tempat Kedua-Sehelai Shawl


Pemenang Tempat Ketiga dan Keempat
  

Tempat kelima/keenam/Ketujuh



** untuk mereka yang tersenarai di atas,sila hantarkan details berikut di emel ini :sitirohaida81@gmail.com
Nama:
Alamat:
No Tel:
Url Blog:

Untuk mereka yang memenangi hadiah topup,sila nyatakan penyertaan anda seperti dibawah
Nama:
Url blog:
No Tel:
Rangkaian Tel yang digunakan :


Sekian tamatlah sudah Mini GA dari saya..Terima kasih atas segalan support yang diberikan.








Post a Comment

  1. alhamdulillah menang topup . dah email :)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat para pemenang......

    ReplyDelete
  3. tahniah mereka yg menang..tak da rezki kot :)

    ReplyDelete
  4. yang tak menang boleh hntr jugak tak kak? :P :P

    tahniah kepada mereka yg menang :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada sumer pemenang (^_^)

    ReplyDelete
  6. congratulation kepada semua pemenang...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. saya tak menang ke rasanya saya ada join.

    ReplyDelete
  8. takde rezeki kali ni. tahniah pemenang !

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, terpilih sebagai pemenang. Terima kasih sangat-sangat. Saya dah email. :)

    ReplyDelete
  11. Nama saya ada la..hehe. Terima kasih akak, tahniah kepada semua ya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top