17
Assalamualaikum

Selamat petang korang....wah..seronok ek blogwalking..sorry sesangat kat korang sebab tak dapat nak terjah lagi blog korang tu ye...Jangan merajuk tau...Esok confirm aku terjah blog korang ea.

Aku sekarang ni dah dalam perjalanan balik ke johor...penat rasanya.sekarang nie aku duduk merilekskan diri di hentian Machap.Nasib baik ada wifi Baskin rabbins..Boleh la melepaskan gian jap up entry baru..

Esok dah mula kerja.Niat hati nak balik awal awal pagi.Tapi ramai sangat yang dok tahan tahan kami tak kasi balik awal.Last lastbterpaksalah tunggu lepas tengahari je.Nasib baik takde kenderaan banyak sangat..Kalau tak penat jugak.

Esok nak blogwalking puas puas..Tu pun kalau kerja tak menimbun.Al maklumlah cuti panjang dah nie.

Nak pi penuhkan tank perut dulu ye..see uols soon..


Byee

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. salam.bercuti panjang tak apa pas puas boleh belasah komen blogger lain :P semoga ceria selalu ya admin

    ReplyDelete
  2. Glad to have you back kak aida (^_^)

    ReplyDelete
  3. mudahan selamat dalam perjalanan..see u tmrw sis :)

    ReplyDelete
  4. selamat pulang..mesti bnyak cerita..

    ReplyDelete
  5. wah lamanya akak ida cuti..rindu nie...:)

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali bertugas. Saya jugak cuti lama lg..bulan disember baru masuk..hihi

    ReplyDelete
  7. Biasalah...kalau dah kat kampung, plan balik awal pun mesti ada halangan nya...

    ReplyDelete
  8. dah namenye pon blogger kan. wifi Baskin rabbins pon boleh. hahaha! selamat blogwalking dan selamat bercuti panjang dear! :)

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya cuti pnjang...time nie mesti dh selamat sampai kan.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Sakan cuti panjang.. welcome back ;)

    ReplyDelete
  11. cuti rupanya..:)

    singgah menabung..:)

    ReplyDelete
  12. Klo balik kg mmg tak berjenguk la kan blog kengkawan.. ada jer aktiviti

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top