27
Assalamualaikum

sumber :google
 Lama dah menyepikan diri,tapi tak bermakna lenyap dari alam maya nie..Cuma masa untuk berblogging terbatas lately nie.Hari pertama memulakan tugas hari nie setelah lebih 2 minggu berehat.

Banyak cerita yang ingin di kongsikan tetapi mood untuk mencipta kata-kata tu hilang ke laut..
Sepanjang cuti dan duduk di kampung,terasa malas nak balik ke bandar nie.Bukannya apa,lebih tenang bila di sana..Walau keadaan sunyi tanpa adik-adik dan anak saudara yang riuh rendah,tetapi tetap menenangkan jiwa..begitulah kehidupan di kampung berbanding di bandar kan.

Bila sudah lama menyepi dari berblogging nie,blog sunyi sepi,Nuffnangers yang datang melawat pun kurang..Ranking alexa makin menurun..
ada juga yang sudi melawat..thanks korang


Ranking alexa dah makin menurun sebab pengabaian blog setelah beberapa lama..

Insyallah..lepas nie aktiviti berblog diteruskan seperti biasa...

Post a Comment

  1. kembali bertugas sis..pelan2 dahulukan mana yg pnting dulu :)

    ReplyDelete
  2. takpe kak ida..rehat je dulu...
    slow-slow pon tak pe...

    ReplyDelete
  3. ok welcome back & keep it up yer.. ;)

    ReplyDelete
  4. rehat panjang...selamat berbelog kembali

    ReplyDelete
  5. retiss memey ade peminat jugakk.,ahhKs

    ReplyDelete
  6. tak apalah. dahulukan mana yang penting. rasa dah dapat kata-kata tu balik, tulislah.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  7. selamat kembali berblogging kak..blog lately sunyi sepi sebab bercuti jugak kot :)

    ReplyDelete
  8. dlm nk berblog ..mmg kdg2 ade ujiannye..hee..sbb kita msh ade tanggungjwb lain y perlu diselesaikan di luar.=)

    ReplyDelete
  9. biasalah tu kak, takpe.. pelan-pelan..

    ReplyDelete
  10. welcome back. take ur time. ^_^

    ReplyDelete
  11. selamat kembali sis.. take your time..

    btw, entri ni membuatkan sy rindu kat kampung halaman... :D

    ReplyDelete
  12. biasa la..blogging ni mcm kesihatan kita juga.. bkn selalu kita sihat je.. kadang2 kita sakit juga.. apa2 pun keep blogging.. ok.. :-)

    ReplyDelete
  13. tak pe,, pentingkan yang lebih penting k :D

    ReplyDelete
  14. welcome back dear semoga lepas ni semakin bersemangat k :)

    ReplyDelete
  15. Biasalah tu. mood blogging ada pasang surutnya. Smoga mood kembali seperti sedia kala.

    ReplyDelete
  16. ramai blogger yg rht pjg rupenye. huhu. cx pon baru nk aktif blk. tp kite sume bkn rht sesuka ati pon tp kite byk komitmen. kan kan kan? huhu

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum kak ida, slow2 kayuh ye, jaga diri baik2 tau (",)

    ReplyDelete
  18. Salam berblogging.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  19. Selamat kembali kak. Take your time, everything gonna be on the track back. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  20. Biasa la tue..farah pn dok terbabas jugak nie..skrg tgh nk panaskan enjin balik..hehehe

    ReplyDelete
  21. mesti ada y melawat punye lah..take ur time

    ReplyDelete
  22. Akak masih sakit lg ke kak...? jg kesihtan ye...

    ReplyDelete
  23. take care ya kak..jaga kesihatan itu penting ya kak

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top