35

Assalamualaikum

Cukup seminggu rasanya tak menyentuh blog kesayangan.Blogwalking pun tak.Apatah lagi nak menjoinkan diri dalam sebarang GA atau segmen.

Sejak ada kehadiran orang baru dalam hidup kami, terlalu banyak perubahan yang berlaku.
Tambah lagi satu title dalam hidup kami.Umi dan babah.Rezeki yang tidak disangka itu, kami sambut dengan baik.Allah memilih kami untuk memberikan dia sepenuh kasih sayang dan tanggungjawab menjaga dan mendidiknya.Insyallah...

Kehidupan menjadi seorang ibu sangat mengasyikkan sehingga aku mengambil keputusan untuk berhenti kerja.bukannya apa, dia lahir tak cukup bulan, penjagaan bayi tak cukup bulan ni, orang kata kena extra penjagaannya.

Takpelah, , insyallah dia dah besar sikit barulah aku kerja.Buat masa ni, lebih kepada dia.
Inilah anak kami...


Buat masa ni aktiviti blogging akan bberkurangan sehingga aku dapat biasakan diri dengan keadaan baru.Insyallah..


Post a Comment

  1. comelnya dia.semoga die membesar dengan baik :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... tahniah. Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat... aamiin.
    Rasa nak picit2 je hidung dia hehee.. geram.. comel.. :)

    ReplyDelete
  3. olololo.... comel!!! Tahniah kak!^^

    ReplyDelete
  4. comelnya sis..alhamdulillah rezki tu sis..insyallah pasti ada rezki kan nanti

    ReplyDelete
  5. comel ! life circle berubah 100% bila ada si kecik kan? hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..Tahniah. Semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  7. Barakallahufikkum kak. Allahurobbi, teringat lagi komen2 akak kt blog kenit yang teringinkan mempunyai zuriat sendiri, dan alhamdulillah Allahuakbar doa akak dan suami dimakbulkan.

    Semoga baby menambahkan lagi kasih sayang dalam keluarga akak. I'm happy for you kak (^_^)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...semoga menjadi insan yang bermanfaat kepada keseluruhannya...insya Allah...
    Seronok tengok baby...tolong kisskan ye...^_^

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak eda, alhamdullilah. enjoy ur day as parent! comelnya baby... melting sheila tengok. jaga kesihatan baik2 nanti share penjagaan baby comel ya. nak tahu nama baby ni... hiiii singgah menabung huawei~~~

    ReplyDelete
  10. tahniah ida...shomelnye baby..moga baby sihat walafiat. kiss kat baby

    ReplyDelete
  11. Tahniah...comelnya..semoga sihat dn cepat membesar..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..dah berhenti kerja ye..
    comel baby tu..
    takpe..take ur time..banyak perkara yang perlu didahulukan

    ReplyDelete
  13. Syukur Alhamdulillah...dapat juga anda merasainya. Jaga dan didiklah sepenuh hati dan berikan yg terbaik.
    Satu pesan saya...jika ada rezeki punya anak sendiri, berilah kasih sayang yang sama.

    p/s: seronoknya ada baby...jeles! :)

    ReplyDelete
  14. cik akak datang tengok bby baru kak ida...
    comelnya dia akak...siapa nama dia kak :)

    ReplyDelete
  15. Salam Jumaat akak.. Comelnya baby..tahniah akak.. =D

    ReplyDelete
  16. tahniah kak.. keputusan utk berhenti kerja adalah yg terbaikk... hari2 ngadap anak pun tak jemu..

    ReplyDelete
  17. tomey...moga mbesar dgn sihat

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah... tahniah.
    Semoga membesar menjadi insan yg berjaya di dunia & akhirat..
    so cute baby ni.. kiss kan utk Sue..
    btw, nama baby?

    ReplyDelete
  19. tahniah..sama lh dgn kita..baru 24 hari sikecil lahir..besar perubahan..rasa nak berkepit jer dgn sikecil...hehe..

    ReplyDelete
  20. alhamdulilah..dan sungguh comel pmata hati baru ni..kiut2nya..

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah kak, syukur kan.. tengok wajah dia terasa sejuk hati memandang, semoga beliau menjadi anak yang baik dan cerdik ... :)

    ReplyDelete
  22. comel baby, congrats ... keputusan berhenti kerja untuk menjaga baby adalah yang terbaik :)

    ReplyDelete
  23. wajah ahli syurga.. tgk wajah dia pun rasa tenang je.. belum cium n bau lagi... comel sgt!

    ReplyDelete
  24. Tahniah Ida.. semoga permata yang dititipkan menjadi insan yang berjaya dunia dan akhirat. Besar pengorbanan Ida untuk berhenti keja. Nurul doakan yang terbaik ya :)

    ReplyDelete
  25. oh fiyahh.. kenapa comel sgt! tengok mulut dia tu.. hehe.

    ReplyDelete
  26. sejuk hati bila tengok anak masa baby ni...

    ReplyDelete
  27. cutenya dia.. semoga membesar menjadi anak yang soleh ye sayang..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top