39

Assalamualaikum


Semalam,sudahpun Cashout Nuffnang.Memang niat hati nak suruh beranak banyak-banyak.Tapi ada tujuannya..Rahsia tau..hehehe..Kalau nak beli baju raya pun tak sempat sebab,Kadang-kadang Nuffnang  nie cakap je 30 hari,tapi lebih dari 30 hari...Takpe..Sabr menanti.


Boleh la kumpul balik duit dari Nuffnang tu kan..Insyallah..kalau kita rajin,beranak pinak duit dalam Nuffnang tu.


Sekarang Baki yang ada kat Nuffnang tu dah Zero.


Nuffnang
see..dah zero pun

Hari nie nak settlekan blogwalking segmen-segmen yang aku dah join...Ada 2-3 segmen untuk aku settlekan untuk balas balik blog diorang..Insyallah..kena settle satu-satu..

Dapat blogwalking pun masa Nur awfiyah tidur..

See u then!!


Post a Comment

  1. Assalammualaikum.. KSD,

    tahniah nyer .. moga earning cpuv KSD sentiasa melekat kat blog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. betul, lama nak tunggu cek sampai boleh sampai 2 bulan

    ReplyDelete
  3. wahh. dapat merasa cash out nuffnang daa. hehe

    ReplyDelete
  4. Masyuuukkkk ... aku punya tunggu beranak pinak dulu .. hehe

    ReplyDelete
  5. masyuk lah kak..
    lepas ni gigih kumpul balik duit nuff yer..
    i'll support u to click2 ;)

    ReplyDelete
  6. Wah masyukk la yer.. meh farah top up blk bg penuh lagi...=D

    ReplyDelete
  7. nak tanya lps dh cash out tu kan, bpe lama masa dorg nak hntr check tu ye? nt dorg akan emel ke kat kite gtau cek dh hntr? ke mcm mn? ke tahu2 he cek ad kat umh? Sbb sy ritu ad cashout...tp xtahu mcm mn caranya lps tu hehe..akhir bulan 4 aritu cashout

    ReplyDelete
  8. Congrates. Mesti masyuk ni :D

    ReplyDelete
  9. bestnya dah dapat cash out nuffnang....saya ni tengah mengumpul lagi...entah bila nak banyaknya huhu...sebab bulan 3 hari tu baru cash out...bila tengok dah zero balik lambatnya alahai gerak...

    ReplyDelete
  10. wah..congret dear..cheery pun dah cashout..dah sebulan nunggu..urmm lambat pun xpelah asal selamat dapat hihihi

    ReplyDelete
  11. wowwww! boleh belanja kiteeeeee hehehe. Congrates kak ... rezeki awfiyah :))

    ReplyDelete
  12. tahniah... ada juga rezeki berblog kan !

    ReplyDelete
  13. bgusnya..dpt gk tmbh rezeki...

    ReplyDelete
  14. wah dah cash out..hujung bulan ni nak cashout jugak..boleh tambah duit sikit nak raya kan :) Alhamdulillah

    ReplyDelete
  15. singgah ptg..salam kenal.
    Wah rezeki tu.

    ReplyDelete
  16. fulamak kak, boleh lah beli baju si kenit tu nanti ek

    ReplyDelete
  17. wah..rezki tuh... mintak sikit boleh??huhuhu

    ReplyDelete
  18. hi kak.
    bestnyaa dapat cashout nuffnang. hazy tak dpt pun nak cashout sbb sikit sgt. heheee.

    ReplyDelete
  19. tahniah akak..saya plan tak nak keluar. nak simpan je. hehehe

    ReplyDelete
  20. mst banyak dah tu.. tahniah kak..

    ReplyDelete
  21. Tahniah... semoga bertambah2 rezeki lagi.. aamiin..
    3x downy sini.. :)

    ReplyDelete
  22. tahniah baru jugak cashkan earning..tapi rasanya skrg dah lebih 30 hari x sampai2 lg cek ha..ha

    ReplyDelete
  23. Tahniah ..Kita punya masih outstanding setelah direject...he..he

    ReplyDelete
  24. Wehee sama lah. Kita baru cashout gak hujung April haritu. Masih menunggu bila nak sampai cek ni hehe

    ReplyDelete
  25. wah! timm dah buang da nuffnang sbb xreti..timm dtg dri segmn mamaniza..

    ReplyDelete
  26. take your time sis..

    nak cash out jugak..:(

    ReplyDelete
  27. lya tak cashout lagi.nak tunggu hujung bulan ni :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top