27
Assalamualaikum

Baru beberapa hari tak update blog dan blogwalking secara konsisten,Ranking Alexa dah merudum..Adoyaiii..Memang lately nie ,aku jarang nak blogwalking..Mungkin sebab dua tiga hari nie,aku lebih tertumpu pada Nur Awfiyah,Nak tengok lappy kat sebelah pun malas..

Lagilah ulang alik ke rumah baru untuk tengok proses renovation yang dah banyak tergendala..Duit dah 90% bayarannya..Risau jugak..Yelah walau kita kenal macam mana orang tu,tapi kalau dia buat tak elok,susah jugak kan..

Dah...dah...Nak cerita pasal Ranking Alexa yang makin merudum..Ada pulak tanda merah..Menjunam ke bawah arrow tu..Hoho...Mungkin ada silapnya kan..

Biarlah dulu ranking Alexa tu demam,Insyallah,nanti kalau dah bekerja,adalah masa aku banyak untuk blog kan..heheh..

Perbezaan Ranking alexa hari ni dan juga beberapa minggu lepas...sakit hati den!!

  
Hari ni
Beberapa minggu lepas

Tapi yang peliknya rasa lagi bagus yang hari nie kan..Tapi yang kat Malaysia je...Yang sebelah tu makin naik...buat guano khen...Sabau jelah..


Post a Comment

  1. takpe kak, kalau kejar ranking ni jadi tekanan pulak. buat dekk je.. hihi

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..KSD,

    Insaallah pape tu naik balik tu... KSD sukses dan rajin berblog .. ada peluang naik lagi nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. susah nak menten ranking alexa ni.....usaha lagi :)

    ReplyDelete
  4. akak punya pun masih jauh lagi.....pening arr...

    ReplyDelete
  5. ok dah ni..yg kite ni ratus ribu lemon dibelakang..hihi

    ReplyDelete
  6. Dlm malaysia naik ok la kan...huhuhu

    ReplyDelete
  7. Blog saya pun menurun jugak ;(

    ReplyDelete
  8. Sy pun menurun juga...sbb kesibukan yg melanda..

    ReplyDelete
  9. still dlm ranking 1000 kak.. saya lagilah.. ke laut.. hehe

    ReplyDelete
  10. alah..ranking akak ok apa? kalau nak bandingkan dgn sy memang la blog sy tu baru merangkak apatah lg sbb baru tukar domain 30 april lps..kena slow2 bangkit nak kejar ranking..

    ReplyDelete
  11. ranking alexa cikgu faiz lagi la teruk. huhu.

    ReplyDelete
  12. fifi tak penah kisah pasal ranking ni, tu la xde stress mcm akak :D

    ReplyDelete
  13. Sekarang ni ranking alexa macam roller coaster..laju sangat turun naik dia dia..update & tak update sama aje effect dia..

    ReplyDelete
  14. MJ pun tak berapa pandai untuk ranking bagai ni..
    Tp pentingkan untuk nilai tahap blog kita dimana kan..

    ReplyDelete
  15. Tak terkejar ranking Alexa ni.. turun naik laju semcm

    ReplyDelete
  16. Sampai hari ni uncle tak tau Alexa tu hapa... hehe

    ReplyDelete
  17. samelah kak..alexa sedang menurun..jom kak kita berusaha naikkan semula..chaiyuk²

    ReplyDelete
  18. kite lagi double double turun. lame tak update :(

    ReplyDelete
  19. dah lama x check.. entah naik entah menurun.. eheheh

    ReplyDelete
  20. saya baru tukar domain..hilang habis ranking

    ReplyDelete
  21. Sy dh x bape heran dgn ranking ni..hehe

    ReplyDelete
  22. Sy dh x bape heran dgn ranking ni..hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top