16
Assalamualaikum

Bila dah masuk ramadhan nie,of courselah sibuk nak bagi kad raya pada kawan-kawan yang jauh kan...Kalau masa sekolah dulu,kawan sebelah meja pun nak kasi kad raya...betul tak..

Kad raya nie memang dah sinonim dan makin lama makin kurang orang nak bagi kad raya..Tapi start tahun lepas,rasa macam kembali zaman bersekolah dulu..banyak dapat kad raya dari rakan alam maya khususnya rakan blogger...Seronok ooo...Rasa nak kumpul lagi..


Kalau tahun lepas aku memang tempah khas kad raya nie untuk rakan bloggers,tapi tidak tahun nie...Sebab banyak sangat perancangan yang terbengkalai yang aku tak dapat nak laksanakan..cewahh...

Mungkin aku akan beli kat kedai yang cute miut...Ingat nak beli yang versi kartun tu..Nostalgia kan..
Macam kat bawah nie...suka tak..suka tak...hehehe...
macam ni pun ok jugak kan
sumber:google
yang ni pun ok jugak.sumber gambar : google

Tak pun yang macam ni..Nostalgia kan...
sumber:google


Walau macam mana payah pun,aku still akan membalas kad raya mereka yang memberi..masih lagi berhutang kepada Top Komentar aku...huhu..sedihnya..

Post a Comment

  1. rindu sangat kad2 raya ni... sekarang orang main tag2 je... dah takde kad raya bersetem dah... sedih...

    ReplyDelete
  2. lama dah tak dapat kad raya ceni. Semua guna fon je..

    ReplyDelete
  3. Nak bagi kad raya yer, duit raya xde? Hehe :)

    ReplyDelete
  4. Lya tak prnah lgi dpt kad raya..sis sudi nak kasi ke he..memg nostalgia kan sis dulu2

    ReplyDelete
  5. Bestnye dapat kad raya.. Dolu2 ade laa..skrg ni orang wish raya pakai sms, whatsapp, wechat. Huhu. Tak best yg tu. Nak jugak kad raya!

    ReplyDelete
  6. T kasih kerana mengingatkan... mmg nak kena beli kad raya jugalah.. :)

    ReplyDelete
  7. dulu masa sekolah, suka kumpul kad raya,then gantung kat rumah,meriah..terkenang zaman dulu...

    ReplyDelete
  8. teringat kad raya zaman sekolah dulu..comel comel je kartunnya kan.

    ReplyDelete
  9. tahun ni kalau larat.nak gak berbalas kad raya. hihi

    ReplyDelete
  10. btol tu..skang byk dpt kad raya dari rakan bloggers

    ReplyDelete
  11. Nak satu! Hehehe.
    Salam ramadhan :)


    **SALE SEHINGGA 4 JULAI 2014!!!
    http://nadyabubble.blogspot.com/2014/06/sale-jualan-penghabisan-stok.html

    ReplyDelete
  12. kad raya kartun...nostalgia tuh

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top