27

Assalamualaikum

Blog dah berhabuk ditinggalkan.Da semakin hampir nak expired domain.Insya allah..akan terus menggunakan domain yang ada.Expired pun bulan lapan nanti.

Dekat sebulan jugak tak update blog.Bukan tiada cerita yang nak diceritakan,tapi kedatangan syawal yang bermakna tahun ni membuatkan kesempitan waktu untuk update blog.Update pun menggunakan handphone je.

Alhamdulillah..setelah 38 minggu berada di dalam kandungan,puteri kami telah selamat dilahirkan masuk sahaja minggu ke 39 bersamaan dengan 4 syawal.Syukran..Allah swt permudahkan semua urusan walaupun pada mulanya banyak babak airmata antara kami.Nanti aku ceritakan.

Pengalaman melahirkan anak bukan secara normal memang terlalu perit untuk dikenang.Tapi itulah pengalaman2 yang perlu seorang ibu lalui bila terpaksa memilih untuk bersalin secara czer.

Nanti ada masa akan aku ceritakan kat kirang.Cuma ingin berkongsi kegembiraan di blog kesayangan tentang kehadiran orang baru pada 4 syawal,3.15pm.


bayi seberat 3.6kg tanpa kusangka lahirnya sungguh sihat..alhamdulillah...Ambil masa untuk berpantang pula.Banyak lagi nak cerita walaupun ambil masa yang lama untuk update cerita baru..alhamdulillah..dah pun menjadi ibu kepada dua orang puteri..

Post a Comment

  1. Tahniah kak, tak sabar nak baca kisah baby. Comel sgt, geram tgk pipi dia :)

    ReplyDelete
  2. tahniah sis...slmt berpantang...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak..dah selamat lahir puteri baru..wahhh hepinya..

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah tahniah kak... comel tgk..bambam

    ReplyDelete
  5. aLHAMDULILLAH,TAHNIAH SIS... comelnye baby..sdp pelok tu hehe

    ReplyDelete
  6. Syukur Alhamdulillah. Tahniah Ferd. :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... kakak dah jangka kalau minggu akhir ramadhan tak keluar mesti raya ni dia akan dpt melihat umi/abah dan kakak dia.

    Selamat berpantang, jaga kesihatan moga semuanya ok.

    ReplyDelete
  8. tahniah..selamat berpantang dan jaga kesihatan..fiqa dah selamat tempuhi 44hari berpantang..hehe..

    ReplyDelete
  9. tahniah buat kak ida sekeluarga..comelnya.. besar juga baby akak ni..selamat berpantang kak, jaga diri..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah semuanya selamat.Tahniah kak & family..comel baby

    ReplyDelete
  11. Tahniah...selamat berpantang...selamat berjaga malam..hehehe

    ReplyDelete
  12. alhamdullilah, tahniah siti diatas kelahiran puteri comel:)
    selamat berpantang dan selamat hari raya juga buat siti sekeluarga:)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Tahniah sis! Selamat berpantang! ^_^
    RosmizaAli.Com™

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.... selamat menghadapi dunia, sayang...
    tahniah kak ida sayang.... selamat berpantang ya...

    ReplyDelete
  15. selamat kak...comel sangat baby akak...

    alhamdulillah selamat berpantang tau...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. Tahniah ye sis

    ReplyDelete
  17. Slmt brpantang ya sis, indahnya dpt mnjdi seorg ibu

    ReplyDelete
  18. baby akak besar.. ceaser atau normal tak penting yg penting dua2 sihat dan selamat.. tahniah.. comel pulak tu.. selamat berpantang...

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah.. welcome to the world sayang =)

    ReplyDelete
  20. tahniah kak! comei gebu anak akak :)

    ReplyDelete
  21. Semangat nya bby bru lahir. Hee

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top