Wednesday, January 13, 2016

# kisahsidairy.com # pa&ma

Nur Naura Auni di Peraduan PA&MA Online

Assalamualaikum

Hai korang...Tarik nafas panjang-panjang sat!!..Lega sikit bila dah baik demam ni.Cuma pening kepala je belum hilang lagi..Tak pasti samada darah naik or macam mana..

Ok..tu lain cerita lah kan..Ni nak cerita sikit.Teruja kot nak masukkan Naura ke dalam peraduan Bayi bulan Ini di PA&MA online..Alhamdulillah..dah pun termasuk dalam Bayi bulan ini

Minta jasa baik hati uncle and auntie untuk vote Nur Naura Auni untuk bulan ini..

Caranya :-







Mudah-Mudahan Naura terpilih bulan ini..insya allah


7 comments:

  1. comelnya dia ..nanti kita like yer...fiqa dah join bulan ogos lepas..hihi

    ReplyDelete
  2. best of luck sister! semoga murah rezeki yerrr! nnt acik sally pi vote naa Naura

    ReplyDelete
  3. Ok done moga murah rezki bb auni..aunty vote taw hihi

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81