14

                       Assalamualaikum

Bila kesunyian dalam wad ni,anak syurga umi pun sedang tidur dengan lenanya,dapatlah umi mengupdate blog kesayangan ni.

emmmm..1stday naura dimasukkan ke wad,setelah 3 hari demam tanpa kebah.Umi  pun rasa ubat klinik swasta dah tak boleh menyembuhkan lagi anakanda Naura.

Pagi tadi jugak,umi bergegas ke Hospital.Pagi tadi memang panasnya lebih dari 39.Masuk bilik doktor terus diberikan ubat bontot.Lepas tu amik darah pulak.Dapat keputusannya,doktor sahkan ada kuman di dalam darah Naura.Patutlah tak kebah-kebah demam anak umi ni

Masuk wad,masuk air..Masa ni memang tak boleh dah nak berenggang dengan dia.Kalau sedar umi takde kat sebelah,confirm nangis.


Hara beransur pulih la hendaknya.Tak tahan hati umi bila susu dan makanan tak boleh diterima tekak anak.

Tinggallah kakak fiyah kat rumah baik baik..
Doakan anak syurga umi cepat sembuh ye..

Post a Comment

  1. aduh klo ank skt mmg x keruan lh tmbh2 kcik lg.. sayunya rsa.. moga cpt smbuh ye naura

    ReplyDelete
  2. Semoga Naura segera sihat sepenuhnya dan dapat balik ke rumah...

    ReplyDelete
  3. sedihnya tengok baby demam..semoga cepat sembuh naura..

    ReplyDelete
  4. saya dah pernah alaminya.aisyah warded dulu tapi satu hari satu malam je.ada jangkitan kuman dalam darah.
    kak, rajin jelum dia kak,,baju tu jangan pakaikan..
    aisyah dulu serasi dengan ubat gomen tu kalo dia demam memang sanggup ke KK atau hospital.
    masa saya jaga aisyah dulu, nurse suh bukak baju pakai pampers je, & suhu sentiasa dia pantau.panas sikit pun dia suh jelum selalu.alhamdulillah..bangun esok pagi dah kebah.

    ReplyDelete
  5. moga cepat sembuh ya....

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete
  6. alahh,,,cian naura...moga cept sembuh..ank demam ni mak ayh mang sush hati laa

    ReplyDelete
  7. kesian dia..anak kalau sakit memang ibu2 tak boleh nak lelap mata la..

    ReplyDelete
  8. Risau jugak kan kalau anak demam on off dan tak kebah2.... btw, get well soon sayang...

    ReplyDelete
  9. Syafakillah naura... cepat sembuh yea...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top