4
Assalamualaikum

Happy sangat bila barang yang di tunggu dah sampai kan.Aku ada post kat instagram kan apakah barang yang ditunggu tu..
Tengok kotak pun dah tau ianya dari Printcious..Macam aku taulah apa yang ada dalam kotak ni..




Di Printcious,kita boleh create apa yang kita nak seperti masukkan gambar sendiri,text sendiri dan warna yang kita suka..

Macam aku ni,dah pun buat Mug yang aku hasilkan sendiri..ala...mudah je...
Hasil dari kekreatifkan aku ni..Maka terhasil lah Mug yang super duper comel ni..
hahaha..Macam mana..Ok tak..saja aku letak gambar budak office..Diorang nak glamor jugak masuk blog aku ni..hahaha...

Puas hati dengan kualiti yang dihasilkan dari Printcious,Gambar pun sangat terang..So kalau nak dijadikan hadiah untuk yang teristimewa,of courselah sangat-sangat sesuai .

Bagaimana korang nak dapatkan Hadiah dari Hati untuk yang tersayang ?

PRINTCIOUS Menyediakan perkhidmatan percetakan pada lebih 200 barangan hadiah DIY seperti T-shirt,mug,puzzles,phone case,mousepads,keychain dan sebagainya dengan gambar anda dan kata-kata istimewa khas untuk semua majlis seperti harijadi,ulang tahun perkwahwinan,perkahwinan  dan acara-acara korporat


printcious
Nak login pakai FB pun boleh jugak

Lepas tu isi je details ikut apa yang dia nak..Senang je nak masuk-masukkan details ni..Details ni adalah untuk penghantaran korang nanti..So wajib isi ye

Selepas korang dah selesai megisi segala apa yang dia nak,so sekarang ni boleh la korang pilih jenis hadiah yang korang nak..So simple..Semuanya tekan-tekan je.

Ada beberapa jenis  hadiah yang mereka suggestkan untuk korang pilih mengikut kategori seperti:-
  • T-shirts
  • Mugs
  • Cushion
  • Phone Cases
  • Ceramic Tiles
  • Puzzles
  • Mouse pads
  • Mini Tees
Kat sini memang sangat mudah membuat carian mengikut kategori..Contohnya kalau korang nak pilih Mug untuk diberikan kepada yang tersayang.Just klik Mugs dan korang boleh pilih 

printcious

Yang bestnya korang boleh pilih untuk Customize kan mug tu mengikut citarasa korang..Nak letak gambar ke,nak tulisan macam mana,semuanya tersedia..WEh..comel-comel tau ,sampai aku rasa tak tau nak pilih yang mana...ngeeee...

Ok,Bila korang dah buat pilihan hadiah apa yang korang nak bagi,Meh aku tunjukkan pulak cara nak membelinya pulak..



printcious
-Terus klik product yang korang nak and Add to Cart
Kalau korang beli sekarang ada diskaun 20% tau..Rugi tak grab sekarang

printcious

Dah tu,korang terus je proceed check out..If korang ada kod diskaun,korang just letak dekat dalam kotak bahagian Order summary tu.Penghantaran percuma bagi pembelian RM60 keatas untuk  single Order..Ha..Best kan...Lepas tu bayar dan tunggu pengesahan dari mereka..

If barang korang rosak ke,lambat sampai atau tak sampai langsung,korang boleh terus email Printcious untuk mendapatkan respons yang cepat.

printcious
Aku ingatkan lagi kat korang macam mana nak order ..Refer atas ni ye..

So,apa tunggu lagi,cepat-cepat buat pilihan dan dapatkan nilai hebat untuk februari ni.
Untuk keterangan lanjut,korang boleh lawati 




Post a Comment

  1. comel pulak mug...macam rasa lepas ni nak kena order mug lah pulak... tapi servis mereka memang tip top...

    ReplyDelete
  2. nice one! saya tengok bantal tu tergoda la pulak hehe

    ReplyDelete
  3. Mudahnya nak order..mug tu cantik..

    ReplyDelete
  4. suka hadiah macam ni sebab limited edition :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top