LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM-Untuk Mereka yang ada masalah selulit

Saturday, March 04, 2017


Assalamualaikum

Hai korang☺☺☺Nak bagi ❤❤❤❤ sikit kat korang..bahahaha...Jangan marah..Bagi love tu tanda sayang kat mereka yang sudi nak baca cerita kat entry-entry aku ni...Yezzaa...

Sebelum aku cerita panjang bab ni,aku nak share sedikit dengan korang tentang Selulit ni


APA ITU SELULIT
Selulit adalah kumpulan lemak yang mudah terjadi pada lengan dan perut.Ia juga boleh mengakibatkan garis-garis kulit pecah yang selalu terjadi pada bahagian punggung/peha.Ia berlaku disebabkan pengumpulan toksin yang memusnahkan struktur kollagen dan elastin pada lapisan kulit dan juga membuatkan pengaliran darah menjadi kurang efisen.Selulit juga dikaitkan dengan pertambahan berat badan dan fungi metabolik seperti banyak makan,tidak bersenam,hormon tiroid yang tidak aktif dan alahan pada makanan.Memakan makanan berkalori secara berlebihan adalah penyebab utama pembentukan selulit.

info : infokesihatanterkini

BAGAIMANA SELULIT BOLEH TERJADI
  1. Memakan makanan pedas
  2. Tekanan dan kurang rehat
  3. Pengambilan lebihan makanan seperti gula,mentega ,lemak haiwan dan garam
  4. Terjadinya perubahan hormon seperti estrogen yang merupakan salah satu timbulnya selulit.
  5. Pengambilan kafein yang banyak
  6. Faktor fizikal
  7. Berdiri terlalu lama,berat badan yang bertambah dan tidak melakukan senaman.



Dan selalunya ibu-ibu yang baru lepas bersalin pun mempunyai selulit.Melihat keadaan ini,of courselah akan timbul keresahan dan tidak selesa dengan selulit ni kan.,

Tapi dengan LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM sangat-sangat membantu mereka yang mempunyai masalah selulit ni.

krim selulit

LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM membantu dalam
  • Melicinkan kulit
  • Mengurangkan selulit
  • Mengukuhkan struktur kulit
  • Meratakan tona kulit

LUNAVIE CONCENTRATED CELLULITE CREAM sangat mudah untuk digunakan.Hanya sedikit sapuan,mampu untuk menghilangkan selulit.

krim selulit

Bagi sesiapa yang rajin workout tu,amat sesuai menggunakan Lunavie concentrated cellulite cream ni kerana krim ni panas..Bila workout,bolehlah mencairkan lemak-lemak degil yang ada di badan kita kan.Sangat-sangat recommended.
krim selulit

Harga jangan risau kerana ia mampu dimiliki..Korang boleh refer kat bawah ni harga cream ni

krim selulit








Bahan-bahan yang didapati di dalam Lunavie cellulite cream ni
krim selulit

So,kalau korang nak dapatkan produk ini,Boleh terus ke website seperti tertera di bawah ni



Kalau korang tak tahu cara macam mana nak order cream ni..Boleh terus klik sini 




You Might Also Like

1 Orang Komen

  1. itu laaa pasal. selulittt nihh aishhhhhh.

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai